Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
се распукаа конечно и Клозе и Тони редно време беше мамата нивна...инаку првиот гол за Шалке за водство од 0-1 го дал Рафиња :helou:

Еве бе,си доаѓаат работите на свое место.Се распуцавме и ние!И тоа без Робен и Рибери.Значи дека може,само за се треба трпение и време!
Многу ми е криво што немав кај да ја гледам утакмицата,но тоа е тоа!Битно е дека растуривме,и треба да се продолжи така!

:pehar: Ајде ајде, ќе го биде, само немавме среќе со повредени играчи, криво ми е што не ја гледав утакмицата.

watch

абе треба да му даде шанса...ама Клосе ако се врати во форма а и Тони ако тргне со голови ќе грее клупа Гомеж

абе треба да му даде шанса...ама Клосе ако се врати во форма а и Тони ако тргне со голови ќе грее клупа Гомеж
Ja mislim deka Toni moze da gi puni Frankfurt,Keln no vo Liga na sampioni tesko.Go vidovme protiv Bordox pervo poluvreme nemavmo nieden sut u gol toj nemoze da naprae nekoj dribling a toa nas ni treba mnogu.Gomez e poberz i mn povise terca i dobro znaeme kako igrase vo Stutgard toa moze da go naprae i vo Bayern:helou:

Ja mislim deka Toni moze da gi puni Frankfurt,Keln no vo Liga na sampioni tesko.Go vidovme protiv Bordox pervo poluvreme nemavmo nieden sut u gol toj nemoze da naprae nekoj dribling a toa nas ni treba mnogu.Gomez e poberz i mn povise terca i dobro znaeme kako igrase vo Stutgard toa moze da go naprae i vo Bayern:helou:
Абе Гомез че биди подобар од Тони, ама Тони не беше крив за со Бордо туку цел тим. Ако не му дај топка некој на Тони како да дај гол ? Сам беше напред шо треба 10 играчи да ги издрибла.

Најмногу ми е криво за Гомез.Значи неможе никој да ме разубеди дека има огромен потенцијал.Екстра квалитет,и ќе се молиме во него,кога и Тони и Клосе и Олиќ нема да можат пола саат да издржат на утакмица.Гомез со своите 24 години е иднината за Баерн,он треба да стане главен напаѓач,ама треба и да му се даде шанса.Но тоа е тоа,важно Баерн да победува!!!

Најмногу ми е криво за Гомез.Значи неможе никој да ме разубеди дека има огромен потенцијал.Екстра квалитет,и ќе се молиме во него,кога и Тони и Клосе и Олиќ нема да можат пола саат да издржат на утакмица.Гомез со своите 24 години е иднината за Баерн,он треба да стане главен напаѓач,ама треба и да му се даде шанса.Но тоа е тоа,важно Баерн да победува!!!
Секој со свој став, според мене Гомез е срање.

Сигурно никој нема да се согласи со мене, ама ден денес ми е жал за Полди:(
A по се и Гомез оди по неговите стапки, дефинитивно е исфрустриран.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom