M
Mario Gómez
Гостин
Само со тоа во раце ќе останете. box:
Нормално и Рафиња и Суарез кај зверовите ќе дојдат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само со тоа во раце ќе останете. box:
Е не бе кај вас :baeh:Нормално и Рафиња и Суарез кај зверовите ќе дојдат.
Не ме заебави сеа, искусен форумџија си, не го користи тоа против мене, те молам.Е не бе кај вас :baeh:
Сепак шо знам, Прањич и Хунтелар не се искажаа надвор од холандската лига, може лошо да се изгореме кај него, иако сум го гледал и јас и за негови години ѕвер е.супет би било доколку Суарез го земат,одамна го следам тој играч и едноставно ѕвер е не се запира од трчање
Ноер е веќе нашСе е договорено со Шалке...
Сеа уше Суарез во јануари а Рафиња на лето.
Сепак шо знам, Прањич и Хунтелар не се искажаа надвор од холандската лига, може лошо да се изгореме кај него, иако сум го гледал и јас и за негови години ѕвер е.
за во Бундес ќе може да играат а за ЛШ зависи дали со претходниот клуб играле во некое натпреварување независно дали ЛШ или Уефа...ако играле мислам дека нема да имаат право за настап..ако не играле тогаш ќе може да играат за Баерн Минхен...ако грешам нека ме исправи некој ама мислам дека вака е...ако мислеше на овоа дали може да играат двете евентуални засилувањаAko zememe 2 zasiluvanja mozeli da igraat 2cata??????????
Nojer e blizu transfer no potreben ni e bek\lev ili desen:helou:
Jans kako znaem Shalke ne igrale vo evropa ovaa sezona zato vikam ako gi zememe Ravinha Noyer mozat da igraat vo ligaa na sampioni .Значи вака,најдобар пример за овој проблем беа Реал мислам пред 2 преодни рока,кога ги купија Хунтелар и Ласана Диара.Тогаш си дадоа автогол бидејќи можеа да регистриаат само еден,од разлог што и двајцата претходно имаа играно во Европа за своите клубови.Такада УЕФА дава можност да се регистрира во зимскиот преоден рок еден играч кој веќе настапувал во Европа за друг клуб во истата сезона.Шалке не настапува такада околу нив нема проблем.А иначе и да купиме играч што веќе настапувал во Европа ќе може да го регистрираме,ама само еден!
Зимава најголем приоритет мора да биде намалување на составот на помал број играчи,и засилување на одбраната!
Вечер одиме на голема победа против Ајнтрахт.Ќе биде тешко сооглед на тоа дека се работи за купот,но ќе победиме!!!