M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха го погоди
аман ти со тој Тони Крос...следи малце ебаве фановите...Тони Крос не е во Баерн Минхен мислам дека е во Леверкузен е сеа дали позајмен или целосно незнамАбе за тренерот има време до крај! се надевам ке се исплати довербата која ја има од сите играчи и од управата! ама највише ќе ми биде криво ако го испуштат Тони Крос!:nenene:
Крос е на продолжена позајмица до крајот на годината. Прикажува одлични партии за нив и е постојано во прва постава.аман ти со тој Тони Крос...следи малце ебаве фановите...Тони Крос не е во Баерн Минхен мислам дека е во Леверкузен е сеа дали позајмен или целосно незнам
Go izberkafmo Klinsman sega ni van gaal necini ja neznam so ne im cina trenerive ti gabe zemigo i Hiding no koga nemas plejmejker levo krilo stoper nisto nepraesСе се ама никој не го кажа главниот проблем трењерот ....![]()
Go izberkafmo Klinsman sega ni van gaal necini ja neznam so ne im cina trenerive ti gabe zemigo i Hiding no koga nemas plejmejker levo krilo stoper nisto nepraes:smir:Се се ама никој не го кажа главниот проблем трењерот ....![]()