Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Utre gostuvanje vo Menhedgladbah.Se ocekuva vrakanje na Lam i Svajni.Ako ne se vrati Lam mozebi Klinsman pak ke eksperimentira so Ze Roberto kako bek:)

Utre gostuvanje vo Menhedgladbah.Se ocekuva vrakanje na Lam i Svajni.Ako ne se vrati Lam mozebi Klinsman pak ke eksperimentira so Ze Roberto kako bek:)

Лам се враќа сигурно.Такада утре идеме на чиста победа и ништо друго!!!!!

Божееее, што напраи Баерн ... Лелеееееее 2-2 ееееееееј ... Не ми се верува ... :nesvest::uvo::nesvest:

За навивачите на Баерн Минхен, головите доколку сакате да ги видете тука.

Значи не ми се верува уште дека за глупости пропуштивме 2 бода ејј!!Сеа ако сакаме до Нова Година да сме први мора да ги тепаме и Леверкузен и Хофенхајм во последните кола,такада ќе имаме тешка задача,ама ќе успееме!!!!

Loso,loso
Ne znam sto e so odbranata,no smetam deka Breno zasluzuva da igra posle vakvi kiksovi.Iako e mlad,Breno moze da igra so Lusio.

И јас не верувам дур не потпише,ама мислам дека има нешто со Аршавин....Ќе видиме

Поздрав до сите Баварци, јас навивам за Баерн и сум нов тука. Се надевам дека добро ќе се дружиме.:pos2::pos2:

pozdrav:helou:

Поздрав до сите Баварци, јас навивам за Баерн и сум нов тука. Се надевам дека добро ќе се дружиме.:pos2::pos2:

pozdrav:helou:

Одлично,одчично,што повеќе толку подобро!!!!

Баварци каде сте кажете нешто со да се прави тука !!!!

Па што те интересира почни,па ќе развиеме дебата.Се што е во врска со Баерн!!!!Со Подолски ситуацијава ме интересира како ќе излезе,и каде ќе оди,а и за колку пари нормално.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom