Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама искрено ја повеќе би сакал да го видам Робен место Рибери во Баерн кој уште не потпишал нов договор со Челзи како што се најавуваше што значи дека има шанси!

Па незнам,неако мислам дека Робен е подобар постигнува и голови ама сепак и Рибери да го земат ќе биде ТОП!

epa ondak oladi koj ce dojde dobro dosol,kojne aj u picku mater ima uste dobri igraci !!neli e taka!!

ТАКА Е ДРУЖЕ!САМО ДА БИДЕ ПОБРГУ И ПОБРЗО ДА ГИ ОБЈАВАТ!

mnogu si bil nestrpliv.jas iskreno da ti kazam pred nekoja godina koga bratucetmi mi donese od germanija dres od bayern,tolku mnogu go zasakav timov edno cudo golemo.ne deka pred toa nemav simpatii,ama sega toa e ludost.
bidi pozdraven se nadevam na informacii od prva raka .ce sledam so golemo netrpenie .bidi pozdraven.
p.s da ne slucajno si zaclenet u fan klubot na bayern, mislam na onoj koga ce odis na nivnata stranica i stiskas macedonia ti pokazuva skopje nekoj decko koj vrsi zaclenuvanje!!
se nadevam me razbra !!

sasence19 напиша:
mnogu si bil nestrpliv.jas iskreno da ti kazam pred nekoja godina koga bratucetmi mi donese od germanija dres od bayern,tolku mnogu go zasakav timov edno cudo golemo.ne deka pred toa nemav simpatii,ama sega toa e ludost.
bidi pozdraven se nadevam na informacii od prva raka .ce sledam so golemo netrpenie .bidi pozdraven.
p.s da ne slucajno si zaclenet u fan klubot na bayern, mislam na onoj koga ce odis na nivnata stranica i stiskas macedonia ti pokazuva skopje nekoj decko koj vrsi zaclenuvanje!!
se nadevam me razbra !!

Ја па бев во Германија во годината кога станаа европски шампиони 2001 и од тогаш сум ептен огромен фан.Не сум зачленет,имам видено на страната за фан клубот,ама има само некој дечко и негов моб. кој најверојатно зачленува и незнам што ако се зачленам.Ти знаеш некој кој е зачлнет?Поздрав!!!:helou:

После понудата што ја упатиле за Рибери ........ дефинитивно е неодолива за тим како Марсеј. А за тоа кој би било подобро да дојде ........ кој било, само нека дојде некој:helou:

ТРАНСФЕРОТ НА МИРОСЛАВ КЛОСЕ ОД ВЕРДЕР ВО БАЕРН Е САМО ПРАШАЊЕ НА ВРЕМЕ СПОРЕД НЕГОВИОТ КОЛЕГА ОД ВЕРДЕР ТОРСТЕН ФРИНГС КОЈ ЗА ГЕРМАНСКИТЕ МЕДИУМИ ИЗЈАВИЛ ДЕКА КЛОСЕ НЕМА ЖЕЛБА ПОВЕЌЕ ДА ОСТАНЕ ВО ВЕРДЕР И ДЕКА ЛЕТОВО ЗАМИНУВА,А БАЕРН Е НАЈ ЗАГРЕАН ЗА НЕГОВ ТРАНСФЕР

Frings: "Klose soll doch gehen"

Torsten Frings ist fest davon über- zeugt, dass Miroslav Klose noch in diesem Sommer von Bremen nach München übersiedelt.
"Ich habe nicht das Gefühl, dass er bei Werder bleiben will", sagte Frings in der "Bild"-Zeitung.
"Wir könnten ihn zwar super gebrauchen, aber nach dem ganzen Theater um seinen Wechsel denke ich nicht, dass er unbedingt weiter für Werder spielen möchte. Wenn das so ist, dann soll er halt gehen", so Frings weiter. Der FCB will Klose schnellstmöglich haben.

КОЈ РАЗБИРА МОЖЕ ДА СЕ УВЕРИ!!!!!

ЧЕНТО напиша:
ТРАНСФЕРОТ НА МИРОСЛАВ КЛОСЕ ОД ВЕРДЕР ВО БАЕРН Е САМО ПРАШАЊЕ НА ВРЕМЕ СПОРЕД НЕГОВИОТ КОЛЕГА ОД ВЕРДЕР ТОРСТЕН ФРИНГС КОЈ ЗА ГЕРМАНСКИТЕ МЕДИУМИ ИЗЈАВИЛ ДЕКА КЛОСЕ НЕМА ЖЕЛБА ПОВЕЌЕ ДА ОСТАНЕ ВО ВЕРДЕР И ДЕКА ЛЕТОВО ЗАМИНУВА,А БАЕРН Е НАЈ ЗАГРЕАН ЗА НЕГОВ ТРАНСФЕР

Frings: "Klose soll doch gehen"

Torsten Frings ist fest davon ьber- zeugt, dass Miroslav Klose noch in diesem Sommer von Bremen nach Mьnchen ьbersiedelt.
"Ich habe nicht das Gefьhl, dass er bei Werder bleiben will", sagte Frings in der "Bild"-Zeitung.
"Wir kцnnten ihn zwar super gebrauchen, aber nach dem ganzen Theater um seinen Wechsel denke ich nicht, dass er unbedingt weiter fьr Werder spielen mцchte. Wenn das so ist, dann soll er halt gehen", so Frings weiter. Der FCB will Klose schnellstmцglich haben.

КОЈ РАЗБИРА МОЖЕ ДА СЕ УВЕРИ!!!!!

Ухууууууу, ни здиви управата!!!!!!! Клосе што има да си троши време во Вердер! Го свати и тој тоа! Напад значи имаме, сега да земеме некој среден ред, одбраната ни е добра! Само уште некој добар во среден ред ни фали!

едит: Рибери изјавува дека би заминал од Марсеј, само доколку заминува во Реал! Заебано, заебано ........ по се изгледа треба да се откажеме од Рибери

Ribery makes clear to the Olympique that it only wants to go away to Madrid

The player has returned to communicate to the Olympique of Marseilles that wants to go out and that its only desire is to play in Real Madrid.

Другови ќе биде топ со Клосе,Тони,Јансен,Буларуж,ама мене ме сеќира средниот ред.Уште нема таму некое звучно засулување.Сеа читам на еуроспорт тоа копилето Рибери не му се идело у Германија сакал у Шпанија а неговиот агент демантира дека има интерес за него од страна на Реал.Абе тој има да дојде па ако треба и на сила.Баерн понудил 25 милиони евра ееејјјјјј!!!.Па што сака он бе.Еве уште ни Зе Роберто нема потпишано а треба.Незнам за вас ама мене чекањево ме убива.Сепак сигурен сум дека ќе биде,само побрзооооооо!!!!!

Vlatko_Rusin напиша:
Ухууууууу, ни здиви управата!!!!!!! Клосе што има да си троши време во Вердер! Го свати и тој тоа! Напад значи имаме, сега да земеме некој среден ред, одбраната ни е добра! Само уште некој добар во среден ред ни фали!

едит: Рибери изјавува дека би заминал од Марсеј, само доколку заминува во Реал! Заебано, заебано ........ по се изгледа треба да се откажеме од Рибери

Ribery makes clear to the Olympique that it only wants to go away to Madrid

The player has returned to communicate to the Olympique of Marseilles that wants to go out and that its only desire is to play in Real Madrid.

ДРУЖЕ И МЕНЕ ОВА МЕ БУНИ!И ЈА НАПИШАВ ВО ПОСТОТ ПОДОЛЕ ДЕКА САКАЛ У РЕАЛ А АГЕНТОТ НЕГОВ ДЕМАНТИРА ДЕКА ИМА ИНТЕРЕС ЗА НЕГО ОД СТРАНА НА РЕАЛ.НЕМА ЛОГИКА.И ШТО АКО ОТИДЕ У РЕАЛ????ЌЕ СЕДИ НА КЛУПА!КАКО ДО СЕА НЕ СВАТИЈА ФУДБАЛЕРИВЕ ДЕКА СЕ УПРОПАСТУВААТ У РЕАЛ.ОД ЛИОН ДОЈДЕ ДИАРА-ТОП ИГРАЧ,У РЕАЛ ТАПА.КАСАНО ТОП ИГРАЧ-У РЕАЛ ТАПА.РЕЈЕС ТОП ИГРАЧ УАРСЕНАЛ-У РЕАЛ ТАПА.ОВЕН ТОП НАПАЃАЧ-У РЕАЛ ТАПА.ПА НЕМОЖАМ ДА СВАТАМ ШТО Е ФИНТАВА СО РЕАЛ?????ШТО ТОЛКУ СЕ ПОПАЛЕНИ.НАМЕСТО ДА СИ ДОЈДЕ У БАЕРН,ДА СИ ГО ИГРА СЕКОЈ НАТПРЕВАР,ДА ДАВА ГОЛОВИ,ДА ГО ПИШУВА ПО ВЕСНИЦИ,ДА СИ ГО ОСВОИ УЕФА КУП,СО ТОНИ,КЛОСЕ ЌЕ СИ БИДЕ КОЛЕГА.АМА КОГА ЌЕ СЕ ЖАЛИ КАСНО ЌЕ БИДЕ.:toe:

ЧЕНТО напиша:
Ја па бев во Германија во годината кога станаа европски шампиони 2001 и од тогаш сум ептен огромен фан.Не сум зачленет,имам видено на страната за фан клубот,ама има само некој дечко и негов моб. кој најверојатно зачленува и незнам што ако се зачленам.Ти знаеш некој кој е зачлнет?Поздрав!!!:helou:
neznam nikoj koj e zaclenet no posakuvam jas da bidam.pozdrav

КОЛКУ ИНТЕРЕСНА СИТУАЦИЈА.РИБЕРИ САКА ВО РЕАЛ,А РЕАЛ НЕ ГО САКА РИБЕРИ.МАРСЕЈ ПОТВРДИ ДЕКА САМО БАЕРН ДОСТАВИЛЕ КОНКРЕТНА ПОНУДА ДО РИБЕРИ ОД 25 МИЛИОНИ ЕВРА.АРСЕНАЛ ПАК ОТПАЃА БИДЕЈЌИ НЕ САКААТ ДА ДАДАТ ПОВЕЌЕ ОД 15 МИЛ.А РЕАЛ НЕМААТ СЕУШТЕ ДОСТАВЕНО НИКАКВА ПОНУДА,БИДЕЈЌИ СЕ НАСОЧЕНИ КОН КАКА,ШТО ЗНАЧИ ДЕКА НЕ СЕ ТОЛКУ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ.ВАКА,ТАКА ПАК ЌЕ МОРА ДА СИ ДОЈДЕ У БАЕРН!

ЕДИТ:
ИНАКУ ФРАНЦУСКИОТ СПОРТСКИ ДНЕВЕН ВЕСНИК ЛЕКИП ВЧЕРА ОБЈАВИЛ ДЕКА СЛЕДНАТА НЕДЕЛА РИБЕРИ ПАТУВА ЗА МИНХЕН НА МЕДИЦИНСКИ ТЕСТ ПРЕД ПОТПИС СО КЛУБОТ.МНОГУ ИНТЕРЕСНА СИТУАЦИЈА!!!!!

ЛИНК:http://uk.eurosport.yahoo.com/02062007/58/la-liga-ribery-keen-spain-switch.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom