Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков секс аууууу ненормални се овие Шалке партал праат во Лига Шампиони алал да им е

AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU KOJ KEEEEEEJFFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЕПТЕН се радувам за Шалке :vozbud::je:
Дури не ми се верува што направија вечерва.
П.С. баш ми е мило што за разлика од жабарине кои се мразат меѓу себе, ние (барем повеќето) вечерва ги поддржувавме Шалке :)

ЈААААААААААААААААААААААООООООООООООООООООООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сега срцето полно, свака част Шалке, браво секоја чест.

друже блиску беше хахаха . Кај е оној Син или како и да беше да ни објасни како Баерн не се победиле сами туку Интер ги тепале од што биле јаки

Кога му пишував дека Интер се тапа тој ми објаснуеше некои негови авантури коа одел да глеа финалето, дека Интер е ептен појак од сите екипи у Бундес......

Иначе ми се намести срце, сеа да видат навивачите дека Леонардно е срање од тренер и дека им треба ремонт.

Немој да сте ја пополниле темава без мене, имам една слика за крај на тема. Ама тоа ко ќе се приберам дома, така да
ОБАВЕЗНО ОСТАВЕТЕ ЕДНО МИСЛЕЊЕ ЗА МЕНЕ ЗА КРАЈ.

Терајте ја темава над 1000, нигде не сум, немам ни нет.

Сака некој друг да се зафати?

Кога му пишував дека Интер се тапа тој ми објаснуеше некои негови авантури коа одел да глеа финалето, дека Интер е ептен појак од сите екипи у Бундес......

Иначе ми се намести срце, сеа да видат навивачите дека Леонардно е срање од тренер и дека им треба ремонт.

Ама многу драпаа мадиња тогаш со тие муабети сите Интераши. Навистина штета што Баерн немаше среќа пред 3 недели (беше далеку подобар противник но беше елиминиран), но сега кога ова се случи, се радувам затоа што сега немаат што да обесуваат.
...И после калчото било поквалитетно од бундесот :nesvest:

--- надополнето ---

Боби[Мкд];4199586 напиша:

Јас, јас, јас :pos2:
Не бе, се заебавам. Мене не ме бива за пишување текстови :pos2:

Ноер што згреши згреши али таа на Ето како му ја фати....

ВАКВА ДРВЕСИНА,ТРУБА,ДУПКА,МУВЛА,ТОЧАК,ШУПАК(Интер) испадна од Шалке,екипата која се плашеше за својот опстанок.Ај кај ги испаднаа,уште ПЕТАРДА ИМ РОКНАА СРЕД МИЛАНО!

Па да идеме да се лечиме,цела наша екипа!

СТРАШНО!

ВАКВА ДРВЕСИНА,ТРУБА,ДУПКА,МУВЛА,ТОЧАК,ШУПАК(Интер) испадна од Шалке,екипата која се плашеше за својот опстанок.Ај кај ги испаднаа,уште ПЕТАРДА ИМ РОКНАА СРЕД МИЛАНО!

Па да идеме да се лечиме,цела наша екипа!

СТРАШНО!
Немавме среќа Ченто. Знаеш и ти дека навистина бевме подобри но ете, среќата ни го сврте грбот.

Боби[Мкд];4199586 напиша:

Ко Клинсман си бил ти, заеба кога ни беше најпотребен.:pos:

Не го тупете сеа,комотно на овој прекрасен ден можевме да ја отвориме новата тема!

И пак неможам да сфатам како можевме да испаднеме од такви мрши као Интер.

Сепак,летово тоа трансферите да ги средиме ТОП,догодина да неаме вакви проблеми!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom