Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Прв на листата на трансфери на Јувентус им бил Робен.. Хахахаха смешки.

Еве и еден интересен коментар шо им опнале :)

Оф леле, чешити се Јувентус.:pos2:
Робен самиот изјави дека во Англија и Шпанија ги видел, во Италија НЕ НИ ПЛАНИРА ДА ЗАИГРА, така да кариерата ќе си ја заврши во Германија. (во Фрајбург, како што рече некој поназад):pos2:

А Ван Гал за утре изјавил дека ќе излезе со најјак состав и ќе се обиде да дадеме најмногу гола во лигата, Вердер има еден повеќе.

И рекол да не го поливаат со пиво кога ќе ја прославиме титулата, ќе му викала жена му.:pos2:

АААААААААА респект за ЈУВЕ!!!!!!

Добро е тоа да си го подигнат моралот малце....Може Робен само на Менаџер да го имаат.

Иначе последна шпекулација околу трансфери е Мамаду Сако.Се смета за еден од најперспективните дефанзивци во светот.Има 20 години игра за ПСЖ и стигна да ја носи и капитекнската лента.

Го знам од менаџер,еден од ретките играчи што не успеав да го купам,а нуде над 30 милиони.

Без шала,станува за збор за класа дефанзивец од типот на Абидал.Игра централно а може и како денес бек.Долгорочно ќе ни го реши проблемот со дефанзивата.

Сепак читав интервју на Нерлингер.Се околу траснферите ќе се разглаба после 22 мај.И да имаат некој договорен сега ќе мораме да чекаме до тогаш.

4142096904-soccer-uefa-cup-group-manchester-city-v-paris-saint-germain.jpg

Боби[Мкд];3540520 напиша:
А Ван Гал за утре изјавил дека ќе излезе со најјак состав и ќе се обиде да дадеме најмногу гола во лигата, Вердер има еден повеќе.

И рекол да не го поливаат со пиво кога ќе ја прославиме титулата, ќе му викала жена му.:pos2:

Кога подобро ќе анализира човек има мнооогу сличности меѓу Ван Гал и Мурињо.Као да се познавале долго време :pos2:

И двајцата се страшно егоистични,и двајцата се со голема доза на хумот во нив,особено оној ироничниот,и двајцата се тактик фрикови и така натаму......

Навистина 22 мај ќе биде и судир на ученикот и учителот.Кој кого надминал!

Сега ова сигурно е? Со најјак состав искача Баерн утре и оди на победа?

Добри луѓе!!!
Последен фан собир за Бундеслигата оваа сезона, собир кога ќе ја славиме титулата на Баерн!
Да ги погледнеме нашите момци на натпреварот со Херта и да помогнеме при прославата на титулата, само прва овој месец, нека ова ни биде како загревање за преостанатите две финалиња.
Собирот ќе се оддржи во Ајриш Паб (на кејот на Вардар) во 15.20ч
ДА ДОЈДЕТЕ!!!

:pipi:Денес ќе биде закон, ќе има полевање со пиво, ќе го бркаат Рибери да му дадат пиво да се напие.

Швајни изјави дека сакал или не, Ван Гал денес ќе биде полиен со пиво.

http://www.fcbayern.t-home.de/en/news/news/2010/23365.php?fcb_sid=225b6cd60dec7131cd4abad29c098cb5

Значи јако ќе биде за 3 часа. Ајмо баварци, да ја прославиме титулата.:vozbud:baern:vozbud:

Dali ce ne dava na Eurosport2 ?

Да :)

Најново Ауди за Робен
Познатиот германски производител на автомобили, Ауди кој е главен спонзор на Баерн Минхен одлучи на најдобриот фудбалер на баварскиот клуб Арјен Робен да му подари најнов модел на Ауди... ПОВЕЌЕ

1FF6721396D2C345A00D9D0E7607584C.jpg

Баш би сакал да го имам количево :)

Боби[Мкд];3542332 напиша:
:pipi:Денес ќе биде закон, ќе има полевање со пиво, ќе го бркаат Рибери да му дадат пиво да се напие.

Швајни изјави дека сакал или не, Ван Гал денес ќе биде полиен со пиво.

http://www.fcbayern.t-home.de/en/news/news/2010/23365.php?fcb_sid=225b6cd60dec7131cd4abad29c098cb5

Значи јако ќе биде за 3 часа. Ајмо баварци, да ја прославиме титулата.:vozbud:baern:vozbud:

Само пазете се , денес доаѓа Хозе да ве гледа :):):)

Само пазете се , денес доаѓа Хозе да ве гледа :):):)
Озбилно? :) Нека повели, има пиво и за него. :icon_lol:

Официјални состави.

-Butt-
Lahm- van Buyten- Badstuber- Contento
Robben- van Bommel- Schweinsteiger- Ribery
-Müller- Olic-

subs: Rensing, Görlitz, Tymoshchuk, Altintop, Pranjic, Klose, Gomez

Боби[Мкд];3542502 напиша:
Озбилно? :) Нека повели, има пиво и за него. :icon_lol:

Официјални состави.

-Butt-
Lahm- van Buyten- Badstuber- Contento
Robben- van Bommel- Schweinsteiger- Ribery
-Müller- Olic-

subs: Rensing, Görlitz, Tymoshchuk, Altintop, Pranjic, Klose, Gomez

Нема лабаво ударнички со прв состав за престиж на Вердер во постигнати голови. Ќе биде лудо на крај со криглите од по 3 литри:vozbud::vozbud::vozbud::party1::party1:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom