Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
прво полувреме бевте дупки,на последните почнавте да напаѓате ,
робен имаше одличен шут,вдс ја фати маестрално,олич ве извади на крајот од 1п. и почнавте да играте похрабро второ поулувреме,црвениот картон беше пресуден за вас,робен и рибери и во последната третина и швајни беа најдобри
спортски поздрав и со среќа понатаму

Добар фудбал приживте вечерва и голем мерак ми направивте. Се загледав во утакмицава и утре сигурно паѓам на колоквиум. Али барем си го направив меракот :pipi:

Честито влез во полуфинале (читај финале ќе ги отворите Лион како шахта) :helou:

Баерн, вие сте држава! А Робен, Робен е цар! Фала шо го поебавте Манчестерот, секоја чест.

Ај честито победа. Можеби малце посреќна поради ситуацијата со Рафаел ама после 99та финалето не коментирам среќа. Си пројдовте и со среќа понатаму.

Честито пласман во полуфинале. Не е битно како, битно е дека сте таму. :toe:

Честитки за пласманот,во второ полувреме цело време папаѓавте знаев дека ќе дадете гол и од потешка позиција постигнаа одличен гол браво за Робен и компанија :)

Честито нека Ви е полуфинале. Ми направивте мерак голем што ги испаднавте овие. А плус уште поголем мерак ми направи Олиќ.

Честито пролазак во полуфинале!!!:smir::smir::smir:

Честито финале во Мадрид баш ми го дополнивте денот со радост што му го згнетифте на манчестер ама уште поубо ќе беше Робен да му го пикни во 90 минута и да му вратите со иста мера за 99 во секој случај заслужена победа пред се благодарение на Ван Гал :smir:
ps.искрено се плашев да не ве заолат судиите за со фиорентина но сепак на крајот ѓаволите ги испаративте во пеколот:)

Робен :cuc:,секоја чест за голот/иако го немаше цел натпревар,Евра одлично го чуваше,перфекција беше голот.
А и Олич се извади за шансата шо ја промаши шансата на 2-0.
И на 3-0 не се откажаа,џабе не се германци/тоа ги краси.
Со среќа понатаму.:smir:

Честитки до екипата ваша и морам да признам дека ме изненадивте со карактерот шо го покажавте и на двете утакмици. Многу луѓе усреќивте со елиминацијата на UTD:baeh::baeh:

Ајде честито полуфинале,па здравје се гледаме во финале.. позз:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom