Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ченто грешка си 2-те минути изминаа ама тоа е тоа..види ако најдеш некаде хајлајт ќе видиш дека беа поминати

овоа ако влезеше подруго ќе беше мислам....Јуве ќе се отвореа и тоа ќе беше неверојатен фудбал ама нишо....

2my88cn.jpg

Ова ако влезеше ем ќе имаше многу поинтересен фубал, ем ова ќе беше фанастичен гол. Како само ги испрати по бурек Робен тоа е чудо некое:)

Одлична утакмица нема што да се каже повеке единствено ми е жал што ја немаше на канал 5 туку на плус ја даваа..нвм.Јас сум ина4е фан на јувентус ама мислам дека Баерн заслужи барем гол да дадеше а и да победеше ке беше фер победа и заслужена нормално.Имаа среќа малце јуве вчера можеби и малку повеќе ама тоа е тоа се надевам дека во Торино ке гледаме подобра утакмица и дека ке паднат барем 2-3 гола.Мислам дека дефинитивно Баерн и Јуве ке одам понатака во ЛШ и иако Бордо тепаше мислам дека ке треба со трето место да се задоволат.Со ваква игра Баерн го ставам во полуфинале на ЛШ минимум па сеа ке видме што ке се случи.Позз

Рибери едноставно е најдобар играч на целиот свет. >Ѕверотиња< Толку имам да кажам,фала многу и пријатно. Се одјавувам.

По мое мислење изигравме одличен натпревар само шо среќата не беше на наша страна,плус како малер Робен се повреди а сигурно кога е тој во составот нивото на играта е на сосема повисоко ниво...нема зошто да се тагува се уште сме на врвот со четири бода,има уште четири натпревари во кои сум сигурен дека ќе се покажиме во фантастично светло...

SO e ova be (juve)tia znaat da igraat fudbal ili samo da tepaa po noge:tapp::tapp::tapp:
Roben za zal nema da igra 3 nedeli pa moze i 1 mesec ce prae operacia no ne e mnogu teska povreda kako sto mislele
A i Ribery se zalel na povreda posle natprevarit no sve e vo red so nego i ce igra protiv Keln
http://www.bild.de/BILD/sport/fussb...bben/knieverletzung-gegen-juventus-turin.html
Sakam us nesto da kazam:Deka za vakvi igraci kako se igracite ot juve za niv e lek VAM BOMELL
Ne e ova nesto provokacia no kako moze vo edna utakmica da se povredat dvata najdobri igraci na Bayern :nesvest::uvo::smir:

Може исто како што на натпреварот Јувентус-Лазио се повредиа и Диего и Тиаго и Зебина.Се е можно во фудбалот.Не мора да значи дека јувентус играле само на прекршици тоа може и едноставно случајно да се случи да се повредат баш двајцата најдобри играчи ама мислам дека тие беа најмногу чувани и најмногу се пазеше на нив и затоа тие ги добија повредите зашто се трудеа а имаше многу играчи на јувентус покрај нив и така од невнимание или старт(можеби со намера да спречи добра акција)дошло до повреда.За Робен видов ама за Рибери незнам кога се повредил.Се надевам брзо ке ви се вратат.И Јувентус исто има многу повреди сега во составот:Диего пак болки имал против Баерн,Дел Пиеро уште 40 дена во аут, сисоко е аут,Тиаго,Зебина и на нив не им е лесно...

Според мене далеку од тоа дека Јуве ги повреди Робен и Рибери.Едноставно тоа се случува,и тоа е составен дел од играта.Сва среќа што повредата на Робен не е толку сериозна како што првично се мислеше,такада ќе го нема на неколку недели.Рибери ќе се врати побрзо,ако не во сабота,тогаш на следната утакмица.
Мене ми е најмногу криво поради тоа што душата им излезе во средата на сите а особено на Робен и Рибери кои се потепаат за победа,и на крај не успеавме.Бар да се повредеа,ама да тепавме.Но тоа е тоа!Важно е дека покажавме цврста добра игра,убав фудбал за око,и тоа многу важно.

Во Баерн стравуваат дека Робен или ги скинал лигаментите на коленото или има потешка повреда на менискусот. Ако се покаже како точна било која од двете повреди, Робен ќе паузира најмалку до Божиќ.:tapp::nesvest::pop:
Ja naebavme!!!:tapp:

Во Баерн стравуваат дека Робен или ги скинал лигаментите на коленото или има потешка повреда на менискусот. Ако се покаже како точна било која од двете повреди, Робен ќе паузира најмалку до Божиќ.:tapp::nesvest::pop:
Ja naebavme!!!:tapp:

Грешка си.Точно дека стравуваа ама денес Ван Гаал Хенес и РУмениге изјавија дека нема тешка повреда како што се мислеше,туку има само повреда на лигаментите,ќе треба да се изврши операција,и дека Робен ќе отсуствува 3-4 недели.Тоа е тоа!

Да пишам и јас. Добро ве најдов на сите.

Абе како што се имам нервирано со Јуве, се испокршив, немавме среќа плус и Робен и Рибери излегоа со ситни повреди. Имавме шанси не ги искористивме и после второ полувреме како да изгубивме желба за игра. Но што е тука е, први сме сеуште.

SO e ova be (juve)tia znaat da igraat fudbal ili samo da tepaa po noge:tapp::tapp::tapp:
Roben za zal nema da igra 3 nedeli pa moze i 1 mesec ce prae operacia no ne e mnogu teska povreda kako sto mislele
A i Ribery se zalel na povreda posle natprevarit no sve e vo red so nego i ce igra protiv Keln
http://www.bild.de/BILD/sport/fussb...bben/knieverletzung-gegen-juventus-turin.html
Sakam us nesto da kazam:Deka za vakvi igraci kako se igracite ot juve za niv e lek VAM BOMELL
Ne e ova nesto provokacia no kako moze vo edna utakmica da se povredat dvata najdobri igraci na Bayern :nesvest::uvo::smir:

Друже па кај нас се повреди Тиаго и ДелПиеро. :toe: Фудбал е тоа,јбг.

Јас како што видов немаше остар старт ниту врз Рибери ниту врз Робен за да допринесе до повреда и не беше некоја остра утакмица.

Друже па кај нас се повреди Тиаго и ДелПиеро. :toe: Фудбал е тоа,јбг.

Јас како што видов немаше остар старт ниту врз Рибери ниту врз Робен за да допринесе до повреда и не беше некоја остра утакмица.

Врз Робен имаше еден, а врз Рибери имаше четири од страна на Каморанези, ќе продолжеше така да не го смиреше жолтиот картон.

Инаку неможе да се каже дека ве туривме, второ полувреме го смени мислењето на неутралните гледачи така да може да се радувате со донекаде заслужен бод кој лесно можеше да се претвори во победа за нас, а многу потешко во победа за вас. Така да се гледаме во Торино, немора да се боцкаме пријателски тимови и фан - клубови сме и двата клуба најверојатно ќе продолжат понатаму. Поздрав.

Врз Робен имаше еден, а врз Рибери имаше четири од страна на Каморанези, ќе продолжеше така да не го смиреше жолтиот картон.

Инаку неможе да се каже дека ве туривме, второ полувреме го смени мислењето на неутралните гледачи така да може да се радувате со донекаде заслужен бод кој лесно можеше да се претвори во победа за нас, а многу потешко во победа за вас. Така да се гледаме во Торино, немора да се боцкаме пријателски тимови и фан - клубови сме и двата клуба најверојатно ќе продолжат понатаму. Поздрав.

Друже не беа тие опасни фаули за лоша повреда. Да бев и јас на судијата на местото ке му дадев жолт на Каморанези,2-3 пати по ред направи фаули.

Имавте поубави шанси од нас да победите,но не го сторивте тоа задоволни се нашите и со бод. Cya In Torino. Greeting.:smir:

Енерџи, на Робен доволно е да го чепнеш и еден месец пауза, туку не беше овај пат до стартот, не сакал да се дели Робен од вториот стаклен кој настапува во Интер и се повреди и тој. Шо напиша некој во фан-клуб Интер, згазнал некоја недобро искосена детелинка и се повредил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom