Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
a inace bravo za postavenata strategija, super izigraa a caro_ribery najdobro, sleden protivnik anderlecht vo kupot na uefa

Конечно се охрабри Хитцвелд и употреби далеку поофанзивна тактика со Рибери,Швајни и Алтинтоп и само со Демикелис како дефанзивен играч од средината со што веднаш има резултати.Цело време тоа го зборев дека мора поофанзивно и похрабро да се игра и тоа се исплатеше.Браво за Хитцвелд,тотално ги надигравме,одбраната беше на ниво,единствено можеше бар уште еден гол да падне,ама ок е.Одличен натпревар и голема победа!

Добра вест за нас е што Леверкузен изгуби!Мислам дека со овој пораз Леверкузен може да се исклучи од трката за титулата.Тоа значи дека остануваме ние,Вердер и Хамбург.

Реално Леверкузен никогаш не ни беа едни од главните конкуренти,но се виде дека се солидна екипа.Од друга страна во полуфиналето на Германскиот куп ждребот одлучи да играме против Волфсбург на домашен терен.Реално зезнат противник ама мислам дека нема да имаме поголеми проблеми да го совладаме.Според мене подобро Волфсбург одколку Карл-Јена второлигашката екипа која го елиминираше дури шампионот од лани Штутгарт такада ќе влезат со огромни амбиции немајќи што да загубат,а таквите екипи секогаш биле многу зезнати!

и отворете ја странава,да видите една интересна статија,каде е направена споредба меѓу цената која Баерн ја плати за новите фудбалери и нивната моемнтална цена на пазар.За Франк Рибери моментално ако некој сака да го откупи од Баерн ќе мора да одвои неверојатни 40 милиони евра,цена која е за 15 милиони повисока од онаа која Баерн ја плати за него!

http://www.bild.de/BILD/sport/fussb...nen/ribery-40-millionen-wert,geo=3910608.html

Ван Бомел е казнет со парична казна од 15 000 евра и со неиграње на два натпревари!

pier-larrauri-corroy-8710880-quer,templateId=renderScaled,property=Bild,height=225.jpg

Pier Larrauri Corroy

Ова е 13-годишниот вундеркинд кој игра за баерн,а уште на 13 години има милионски договор.Сепак по пола година играње во Баерн,се враќа во Перу поради желбата да ја види фамилијата,и потоа пак се враќа во Баерн.Да се надеваме дека еден ден кога ќе порасне ќе биде светска класа играч.

Добро е што се вложува во такви деца.Тие се иднината.Ако ја следиме стратегијта на Арсенал би стигнале далеку.
За детево се гледа дека може да биде добар фудбалер.Најдобрите фудбалери се грди.

Ај сеа у четврток да падне и Андерлехт,и да ја завршиме работата уште таму кај нив.Мислам дека Баерн влезе во одлична форма на последната натпревари.Реално ако збориме,стварно одааамна не се сеќавам да изгубиле утакмица или да изиграле лошо.Оваа генерација на играчи која ја имаме е подготвена за високи дострели!

bayern ke izigrae samo nereseno vo anderlecht, za oblozuvalnicite a doma ke tepa so 3_4 razlika .. ke bide kako so aberdin barem jas taka mislam pozdrav

Да,се е можно!Ама мислам дека нема да си дозволат неизвесност ко со Абердин на првата утакмица,зошто реално фазата е посеризона и секој кикс скапо се плаќа.Иначе шпекулации кај холандските медиуми дека Баерн се заинтересирани за Дирк Кајт сооглед дека многу е реално летово Подолски да замине.Само шпекулација е!

Добро е што се вложува во такви деца.Тие се иднината.Ако ја следиме стратегијта на Арсенал би стигнале далеку.
За детево се гледа дека може да биде добар фудбалер.Најдобрите фудбалери се грди.

А јас па се чудам зошто незнам да играм фудбал:vozbud::vozbud:

Со кој ви е следната утакмица во Бундеш, иначе за Андерлехт мислам дека ќе немате некои големи проблеми. Можете да ги добиете и двете утакмици.

Следната у Бундес е со Карлсруе,така заебана екипа ама нема да е проблем сооглед дека играме дома.А Андерлехт не треба да се потценува ама немаат шанси!

bayern ke izigrae samo nereseno vo anderlecht, za oblozuvalnicite a doma ke tepa so 3_4 razlika .. ke bide kako so aberdin barem jas taka mislam pozdrav
Се согласувам со тебе,многу пари се во прашање.Така беше и со Абердин така ќе биде и со Андерлехт.

За мечот со Андерлехт нема да можеме да сметаме на Зе Роберто,кој почуствувал замор.Друга лоша вест е тоа што ќе имаме многу малку одмор по натпреварот.Веќе во сабота играме со Карлсруе.

Иначе 2:0 за Баерн на полувреме против Анделехт-чисто информативно!Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom