Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Вермален од тоа што го видов(а гледав од 30минута) добро се снаоѓа лев бек, лани тиња беше кога го комбинираше на таа позиција. Инаку како му ја намести на Хунтелар тој од полуволеј алал да му е, и се знае Хунтелар не промашува вакви топки. Треба барем он да си дојде во Арсенал, ако не дојде Љоренте. Второ ќе биде изгор, или ќе се мачиме или ќе дадеме уште 2 гола, трето нема.
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 21:41 ---
да не се цитирам од преска 2-2,3+ :D
колку е коефициент вака?

Висеше голот од почеток на второ, мора да се мења нешто, не играат добро.
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 22:34 ---
Ебате екипата, сите пичиња од прв до последен.

Тешко говедо Волкот не додаде да победиме леле како мозеше да не му додаде на Гиру 3 бода ке лапневме

Лоша игра, општо лоши игри во последниот месец и кусур. Тимов е просечен, се осеќа тоа.

Бедни сме. Тоа е најреалната слика...Не коментирам зошто ќе почнам со клетвите.

Кога Вермаелен "се повреди" и се влечеше до аут линијата, дали само јас се осетив како навивач на тим од долниот дел на табелата кој сака да извади нерешено?
Казорла и Мертесакер најслаби. Артета солиден во одбрана и на средината.

п.с. gooner4life во првите 5 минути знам како ќе изигра Арсенал, само сега имаа огромна среќа.

Туууу бод земавме ќути, Шалке каде каде подобри и поопасни...Ни мене не ми се допадна како играме.....Ова не е ни сенката на правиот Арсенал.....Да се надеваме на подобар натпревар во сабота.....

Од кога бе почна Арсенал да задржува време, и да чува НЕРЕШЕНО !?!?!?!? И тоа со кој, која екипа е Шалке бе, просечна екипа од германија, ете тоа ни кажува на нас дека ние сме просечна екипа само од англија. Преку глава веќе, се стрпив за сите утакмици да не коментирам, али претераа веќе. Арсенал стана отскочна даска за играчите, и ништо повеќе, мизерија сме, и јас сум разочаран :)

Во секој случај Волкот далеку е поопасен ако игра како истурен по средината, отколку шо е на крило. Барем во споредба со Жиру. И мислам дека заслужва Венгер да го игра на та позиција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom