Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто бе другар ме споменуваш во негативен контекст??..јас само прашав на што се должи денешниот ваш оптимизам ..иначе и јас навивам за вас во овој денешен дуел..нема потреба од хејтање дотолку,смири ги страстите и уживај во денешниот натпревар во кој сите се надеваме дека Асренал ќе ја совлада барселона!

Друже ние увек сме полни со оптимизам :smir:

Que Sera Sera, whatever will be, will be, we're going to Wembley, Que Sera Sera. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

--- надополнето ---

We're on our way,we're on our waaay!!!

Its arsene wengers magic, he wears a magic hat, and when he saw the champions league he said im havin that!

Атмосферата малце да се дигне ..:))

Ајт да не речете после дека не сме ве поздравиле и само сме се препуцавале:)
Со среќа вечер, убав и отворен фудбал, судиите да не се видат по теренот па нека победи подобриот :)

Чисто информативно !
Барса секогаш после КИКС излегува многу помоќна на наредниот меч, без разлика на кој тим ќе наиде :smir:
Во сабота кикснавме против Хихон, па изгледа вие ќе го наплатите тоа ! :tv:
До вечер спортски поздрав :salut:

Другар мислам дека си во право, после секој кикс е помоќна да, ама после секој кикс не е АРСЕНАЛ:baeh:, и да ние ќе ви НАПЛАТИМЕ и за то шо му извајвте нерешено на Хихон и лани што ни се протнавте!!!!
АЈ ЗУБО сега и сврти една страна наназад и види што аманет ви остајв на навивачиве од Барца, или ти више е бркна работата!?

^
Жити се како тоа лани сме се протнале???
Повеќе во 2006 се се извадивме и протнавме отколку лани.

Oд поуздани извори дознавам дека утакмицата ќе завршела со следниов резултат, во прилог и слика како доказ :D
barcaw.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Па од 0-1 ни се протнавте.За 2006 не коментирам.

^
Жити се како тоа лани сме се протнале???
Повеќе во 2006 се се извадивме и протнавме отколку лани.

Многу е јасно како после 0-1 имаше НЕПОСТОЕЧКИ офсајд, и после то психички паднавме и Меси не победи не БАРСА!

Oд поуздани извори дознавам дека утакмицата ќе завршела со следниов резултат, во прилог и слика како доказ :D
barcaw.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Ми се свиѓа ова еј.Само кажи ги стрелците :)

^ аман бе на beginner гол ти дадоа? :D j;k

На ТОП им имграм нив само да имаат некаква шанса, ама не бе трупој :toe::pos2:

--- надополнето ---

Ми се свиѓа ова еј.Само кажи ги стрелците :)

Шо да ти кажам цел тим даде по некој гол и почнаа од публика навивачиве да слагаат голој да дат :D

Насри ќе стартува,рече вчера дека нема никаков ризик за да ја обнови повредата,100 посто фит!

Јакоооо, работава :drk:....Идеме на победа момци и очекувам фантастичен натпревар, па да славиме вечер....

Симулација на EA Sports за утакмицава демек :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom