Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
12065756_1056757531015488_4272946743043950831_n.jpg

Озил-:cuc:

CP1Mo1HWUAAnGcU.jpg

кај сте бе ве нема нигде, ќе ги тепаме ли овие, у јака форма се и имаат опасни играчи.

Фламини си го заработо стартот денес со изданеито од средата, само Казорла со што заслужи да стартува до него ич не знам

Мене не ме плаши толку Фламини колку што ми е несигурна комбинацијата Казорла-Фламини

Од тоа што го имаме на располагање некако подобро звучи Казорла-Фламини од Артета-Фламини.

Редно е да се прекине победичката форма на Лестер, очекувам победа.

Кокошките ги декласираа Сити, ние да тепаме со Лестер, Вест Хем да не победат со Норич и ние сме трето место, два поени од Сити (и веројатно 3 од Јунајтед кои очекувам да бидат прво после ова коло).[DOUBLEPOST=1443276814][/DOUBLEPOST]Леле мајко, катастрофа сме :facepalm:

Последно уредено:
Ремзи бил пoкoмплетен игрaч oд Oкс, ебaл ве Ремзи...
Кo мувa без глaвa е, те гo глеaш нa крилo, те у срединa, те левo е зaеднo сo Сaнчез, пoлa сaaт му требa дa шутне, мoре дa му aќебaм мaтер нa Ремзи.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Махрез, пијачот и Варди мајки ебаваат. Едино шанса само преку брзи контри како што беше оваа на Волкот.

Артета не го бива ни на девојчиња да им држи ластик во средина!

Sent from my E2303 using Tapatalk

А зошто ја направи измената ? Ми беше сјебан сопкастот баш тие 2-3 минути.

Што му е бре на овој Оказаки му ебам оризарот грд? Само туку паѓа да изнуди фаул.

Како е можно толку да е спор Мертесакер бе... Сепак добро играме, но имавме и многу среќа што резултатот е ваков.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom