Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За Галас и Аршавин/слични повреди.
Во најдобар случај 2/3 недели,па 4 до 6,а во најлош 3 месеци.:jaj:

Не бидете смешни и не верувајте во сешто и не се плашете :)
Незнам само како може и да помислите некој да игра фудбал со скршена нога :pos2:
Се пожали на болка бидејќи Пујол му ја фати ногата како со клешти и потоа кога го шутираше пеналот ја исилува топката и после тоа осети болка ,што е многу нормално затоа што си ја обнови повредата ,која што сметам дека не е толку страшна како што се пишува ...
#Arsenal captain Fabregas admits he fears he has broken his leg. X-ray on his fibula tomorrow. Cesc on crutches and down when I spoke to him
:nesum:

pa i ne bi rekol bas deka e laga
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-47b8-ad45-f8dd4a938d2f&ln=3&typeBack=default

P.S.inaku topgii strpete se do drugata nedela i posle letajte kolku sakate :)

Ај вака согледај реално, да му била скршена во истиот момент кога пујол стартувасе над него не ќе можеше да стои на ногата, така да најверојатно се работи за мала повреда.

Утре после анализите ќе се дијагностицира што точно е повредено.

А не е лошо и ти да се стрпиш до наредна недела:helou:

За Галас и Аршавин/слични повреди.
Во најдобар случај 2/3 недели,па 4 до 6,а во најлош 3 месеци.:jaj:

#Arsenal captain Fabregas admits he fears he has broken his leg. X-ray on his fibula tomorrow. Cesc on crutches and down when I spoke to him
:nesum:
Незнам ќе видиме ,многу ми е напунпана ситуацијава во моментов одма после мечот ...
Не ми се верува како може некој да продолжи да игра фудбал со голема болка во ногата (скршеница) :toe:
А тоа што он се плаши е многу нормално ... се работи за дел од неговото тело ,секоја мала повреда носи страв од нешто посериозно

Абе да е скршеница нема да можеше да гази а не па да трча по малце..(јас знам кога ми се заебуваше коленото едвај стоев а не па да трчкам)можно е да се работи за некое кинење на лигаменти/мускул итн. Али повредата мислам дека ни малце не е за потценување,едноставно немате среќа со повредите скоро секоја сезона а имате тим за високи дострели.

Ај вака согледај реално, да му била скршена во истиот момент кога пујол стартувасе над него не ќе можеше да стои на ногата, така да најверојатно се работи за мала повреда.

Можно е при скршеница на фибула да игра одредено време, едно заради што е топла ногата и друго 95% од тежината оди на тибиата(подебелата коска)
Отпосле се болките

Да се надеваме дека не е најстрашното

Абе да е скршеница нема да можеше да гази а не па да трча по малце..(јас знам кога ми се заебуваше коленото едвај стоев а не па да трчкам)можно е да се работи за некое кинење на лигаменти/мускул итн. Али повредата мислам дека ни малце не е за потценување,едноставно немате среќа со повредите скоро секоја сезона а имате тим за високи дострели.
Ван Перси најдобриот стрелец фали и тоа многууууу ,да беше он немаше да видиме вакви маки ниту во ЛШ ,ниту во ПЛ

Можно е при скршеница на фибула да игра одредено време, едно заради што е топла ногата и друго 95% од тежината оди на тибиата(подебелата коска)
Отпосле се болките

Да се надеваме дека не е најстрашното
Добро објаснување држи вода до некаде ...

И мене не ми е за верување дека е скршена. Ако беше скршена мислам дека немаше да може да се помрдне, а не па уште 5 минути да игра.

И мене не ми е за верување дека е скршена. Ако беше скршена мислам дека немаше да може да се помрдне, а не па уште 5 минути да игра.
Гатузо сличен проблем имаше па остана на терен но затоа едно 2-3 месеца не го видовме.

Гатузо сличен проблем имаше па остана на терен но затоа едно 2-3 месеца не го видовме.
Да али Гатузо играше бајаги поише од Фабре( 5 мин ) не е исто тоа.
Ако не барајте чаре кај тој од Шри Ланка што се понуди да го излекува Бекам за 3 дена..

Абе остај Гатузо тој е пореметен целиот у главата. Од него ништо не ме чуди ко ненатрчано и ненакарано створење е :)

Абе остај Гатузо тој е пореметен целиот у главата. Од него ништо не ме чуди ко ненатрчано и ненакарано створење е :)
Поентата ми беше дека може да остане у игра, мада овој и кривеше, Гатузо подолго остана и не ни остави впечаток дека има некаква скршеница.
Чекајте официјална потврда вака џабе шпекулирање иако дефакто на реванш дуелот ке го нема, а и во наредните клучни средби од ПЛ.

Theo-Walcott-Arsenal-Champions-League-Quarter_2437786.jpg

Arsene-Wenger-Arsenal-Champions-League-Quarte_2437754.jpg

Cesc-Fabregas-Arsenal-Champions-League-Quarte_2437783.jpg

Theo-Walcott-Salute-Fans-Arsenal-v-Barcelona-_2437788.jpg

Cesc-Fabregas-Arsenal-Champions-League-Quarte_2437781.jpg

Cesc-Fabregas-Arsenal-Champions-League-Quarte_2437792.jpg

Thierry-Henry-Barcelona-Champions-League-Quar_2437808.jpg

Арсенал е чуден тим кога игра на домашен терен. Нешто што сум го приметил во нивната игра последниве сезони на Емирати е дека колку и да се очајни во натпреварот, колку и да се безопасни и губат со 2 гола разлика, доколку постигнат еден гол веднаш се враќаат во игра и наеднаш се трансформираат во екипа која е опасна во секоја наредна акција и може да постигне уште 2 - 3 гола.

Ова е еден од главните квалитети на екипата, но мислам дека на гостински терен тешко може да изведе вакво нешто. Како и да е останува да видиме, ако успее Арсенал да победи на Камп Ноу тогаш веројатно заслужува 1/2 финале.:smir:

Арсенал е чуден тим кога игра на домашен терен. Нешто што сум го приметил во нивната игра последниве сезони на Емирати е дека колку и да се очајни во натпреварот, колку и да се безопасни и губат со 2 гола разлика, доколку постигнат еден гол веднаш се враќаат во игра и наеднаш се трансформираат во екипа која е опасна во секоја наредна акција и може да постигне уште 2 - 3 гола.

Ова е еден од главните квалитети на екипата, но мислам дека на гостински терен тешко може да изведе вакво нешто. Како и да е останува да видиме, ако успее Арсенал да победи на Камп Ноу тогаш веројатно заслужува 1/2 финале.:smir:
Би те поправил и би рекол доколку Арсенал победи на Кампот ,заслужува Финале :arsenal:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom