Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не мислиш до сабајле да го чекаш? :pos::pos:
Сабајлево ке пристигне и ке биде презентиран, леле едвај чекам :vozbud::vozbud::vozbud:

Хехе, заслужи човекот да биде достојно пречекан :icon_bigg нели? Мора се да биде на ниво...:)

02022009209.jpg
02022009209.jpg

Hehehehehe Arshavin in London!!!
London Calliiiiiiing :vozbud::vozbud:
ЕДИТ: ЛЕЛЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА! гол.ком пишуваат дека не дошол во лондон да потпише, леле бе матер !

Breaking News: Andrei Arshavin Leaving London As Arsenal Talks Break Down - Report

Arsenal cannot afford Arshavin, it has been revealed.

Тоа е момци.
Ајде ќе се снајдеме и без него.:toe:

Да се носи и Венгер и сите у три пизде матерне да ви ебам клошарите глупи!
http://thegoonerforum.wordpress.com/2009/02/02/arshavin-deal-off/
:nenene::nenene::nenene:
КРЕТЕНИ НЕВИДЕНИ !!!
ОДЕТЕ УБИЈТЕСЕ!
Волку одолговлекување, Аршавин во Лондон, и не потпишал затоа што Арсенал не сакале да дадат поголема плата ццц!:toe:
Абе ај у пизду матер!

Еден играч незнаат да земат бе да ви ја ебам цела управа лузерска да ти ебам и усманов и венгер и свешто пацери едни!
не петто десето сакам да завршиме, така само треба за нас

Ако продолжи оваа wage budget политика се плашам дека секоја година ке ни бегаат играчите од клубот и ке се бориме за 4 место и пoнатаму со екипи од рангот на Aston Villa, Everton и не дај боже :drk:Tottenham

Ако продолжи оваа wage budget политика се плашам дека секоја година ке ни бегаат играчите од клубот и ке се бориме за 4 место и пoнатаму со екипи од рангот на Aston Villa, Everton и не дај боже :drk:Tottenham
ДАЈ БОЖЕ НЕКА БЕГААТ ТАКА КЕ МИ СЕ НАПРАИ МЕРАКОТ!!!
2 месеца овде кинам живци дали ке доол или не чекаме овде до сабајле и со насри и секој трансфгер и сега не доаѓа еј! за русиа се вратил, па кој кретен!
Ни куп уефа не сакам да идеме, подоле да бидеме!
И сите нека си отидат сите до еден!!
Ова може само да му се деси на Арсенал, само на Арсенал!!
Да ви ебам лузерската управа!!

требаше на хајбери да си останате... многу ве чинеше новиот стадион, сега ќе имавте повеќе пари и ќе можевте да си го дозволите Аршавин...

Леле не може да верувам шо може да направе виа педерот и ај нека му се честита празникот.Да му ебам матер толку ли е глуп нели гледа дека ни уефа нема да фаниме он не сакал да му даде поголема плата па иби си мајката.
А колку надежи имав дака ќе дојде Аршавин ц.ц.ц.ц. :tapp:

требаше на хајбери да си останате... многу ве чинеше новиот стадион, сега ќе имавте повеќе пари и ќе можевте да си го дозволите Аршавин...

Не мислам дека оваа политика е резултат на изградбата на стадионот. Венгер ги водеше вака работите и пред тоа, само во последните години финансиски јакнат сите клубови од ЕПЛ, а платите генерално вртоглаво растат во фудбалскиот свет и мора да се одврзе кесето за да се постигне успех.Јас не знам кој тим освоил првенство без да потроши 30-40 милиони фунти за трансфери и 1-2 милиони неделна плата за играчи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom