Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еве го дриблерот...како е подобро кога се подавало....
браво мајсторе

Ne mi kazuj ti na mene za kogo da navivam ili kako da navivam. Okej?:smir:

Diaby 2-0 podobro igrame
Не е океј ако навиваш ке пишуваш добро нешто а не само види го овој види го оној или можеби така си билдаш постови ...не памтам кога добра работа си кажал за арсенал ,а кога ке изгубиме или лошо ке изиграме тука си прв ,затоа навивај а не само да критикуваш...и оставиме да уживам во моментов водиме со 2-0 ,, ке нема за што да критикуваш...ајт:smir:

Браво браво за момциве, немам зборови, ако напаѓаа ама ете Диаби и Денилсон. поготово Диаби има фантастична игра, голов беше прва класа....... Да бидеме со 20тина години 3 4 место, со 25 години??

Не е океј ако навиваш ке пишуваш добро нешто а не само види го овој види го оној или можеби така си билдаш постови ...не памтам кога добра работа си кажал за арсенал ,а кога ке изгубиме или лошо ке изиграме тука си прв ,затоа навивај а не само да критикуваш...и оставиме да уживам во моментов водиме со 2-0 ,, ке нема за што да критикуваш...ајт:smir:
Glupson(izvini) koga nema dobro kako da pisuvam dobro? Koga ima dobro ke pisuvam dobro.

Не викат ништо,само ви викам да направите споредба од навивачите дома и гости=):pipi:

ИИИи за малце Ебуе.

Според мене Арсенал последниве 10 години имаат јака екипа, тапа најтапа навивачи...... Гледајте го ГСЕ и истото го кажуе ПИт

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom