Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа...али немојте вака ко ливерпул да почнуете и вие:)Иначе овај Бендтнер ама си израдува коа дае голот мислиш фатил на лото:):):)
Не знаеш како сум се радуел ја дома па за него ти збориш :pos: , тоа е појче и од лото :pipi:

Честито победа
Иначе на крајот пак едвам дадовте гол али тое еден ама вреден

http://liveonsat.com/today.php

eve ti linkce da si vidis kaj ja davaat na satelit

p.s. ne znam kaj se naogas ama ako go imas digi paketot koj se uste e kodiran vo nagra 2 ke mozes da ja gledas :helou:

Олитеа,фала ти многу за линков,не можам ништо да гледам што не е free,постар ресивер имам само не е проблем,а иначе се наоѓам во Италија па ќе морам да причекам уште малку за да уклучам SKY,а тогаш нема да ми избега ни една утакмица од Арсенал....Поздрав!!!!!

ne se nadevajte na mnogu golovi
najmnogu 1:0 ili nedaj boze 0:0

neli vi rekov za rezultatot

a me bendisa i igrata vecerva dobro izigravne ne bevne tolku izgubeni na terenot kako poslednive dve-tri utakmici
sepak mislam deka se ke se sredi so vrakajneto na eboue i na ade i sekako na toure ke bideme toj arsenal sto sme naviknale da go gledame

Олитеа,фала ти многу за линков,не можам ништо да гледам што не е free,постар ресивер имам само не е проблем,а иначе се наоѓам во Италија па ќе морам да причекам уште малку за да уклучам SKY,а тогаш нема да ми избега ни една утакмица од Арсенал....Поздрав!!!!!

nema problem bratce zatoa sme tuka
pozdrav i do tebe :helou:

ALE ALE ... ALE ALE.. Mnogu slatka pobedi... 1:0.. ama sepak zadovolitelna ;)... браво за НИКО ! ...

Бајдвеј: Добро ве најдов ! ! :helou::helou:

..Луѓе мислам дека и ГАЛАС заслужуе прошка и дека треба да го врат Арсен Венгер него капитен... вечерва покажа дека стварно се труди и знае да одигра како вистински играч... БРАВО ЗА НЕГО ! ! ! :smir::smir::smir:

..Луѓе мислам дека и ГАЛАС заслужуе прошка и дека треба да го врат Арсен Венгер него капитен... вечерва покажа дека стварно се труди и знае да одигра како вистински играч... БРАВО ЗА НЕГО ! ! ! :smir::smir::smir:
Нема шанса повеќе за капитен бар јас така мислам. А денеска ке ја заебеше утакмицата, тој Гару(или како и дае) коа погоди статива. 2 големи кикса напраи денес, али океј под голем притисок беше чоекот. Сега со Челзи ке оправда! :smir:

На знам дали теба да се врати капитенската лента на Галас... супер се снајде Фабрегас и се виде дека има авторитет кј судиете :pipi: а пак Галас ич не изигра добро напротив најслаб беше на натправарот мн демотивирано фустрирано изигра а тоа на еден професионалец не може да му се случи... :toe: затоа треба Фабрегас да ја задржи капитенската лента :pipi:

odamna nemam vaka se izraduvano na pobeda na arsenal...neznam i jas samata kolku se raduvav..i daj boze vaka da prodolzime...ne lici na arsenal toa sto se slucuvase predhodnite nedeli... ajde da si ja vratime formata

Нема шанса повеќе за капитен бар јас така мислам. А денеска ке ја заебеше утакмицата, тој Гару(или како и дае) коа погоди статива. 2 големи кикса напраи денес, али океј под голем притисок беше чоекот. Сега со Челзи ке оправда! :smir:

..Уффф.. Челзи е вистинскиот тест за способноста на Арсенал .. да одигра вистински фудбал .. но секако дека ќе се покаже и Галас ако се вратат Адебајор .. Дуду .. Туре и Сања ... оти Галас неможе сам да игра..но мислам дека ако овие играчи бидат на списокот за со Челзи [за Дуду не веруам]..мислам дека победата е наша :kez:

..Уффф.. Челзи е вистинскиот тест за способноста на Арсенал .. да одигра вистински фудбал .. но секако дека ќе се покаже и Галас ако се вратат Адебајор .. Дуду .. Туре и Сања ... оти Галас неможе сам да игра..но мислам дека ако овие играчи бидат на списокот за со Челзи [за Дуду не веруам]..мислам дека победата е наша :kez:
Абе каков Дуду, тој дури на Божиќ се враќа :)

Ааааааааа, не си у тек ти.

[zEUs];1908853 напиша:
Е да даде господ да не демантира свите и да ни ги затвори устете со тоа што ќе даде гол... :vozbud::vozbud::vozbud:
Леле не можем уште да се соземем од победава а и од постов... го напишав една минута пред да даде гол :pos:
Инаку на оваа победа појче се радуав од таа против ман... :toe: некако послатка ми беше :vozbud: а и тоа што даде гол Бентнер даде уште поголем шарм :pipi: и се уште сум возбуден и не можем да се соземем од тоа што се случи :vozbud: а и ќе немоем сеа цела вечер да спием :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom