Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу слаба игра.Средината заникаде...имавме повеќе погрешни пасови отколку прецизни....Тотална незаинтересираност.Цеск треба да го оладат малце...Диаби пак почна малце да ја тупи,Насри изгубен....Денилсон се труди,но неможе да направи многу....се надевам на многу подобра игра во второто полувреме и влегување на Аде.

Браво за Алмуниа, човек на полу - времето.

Инаку слабо прво полу - време на Арсенал ...

Само еден удар во рамките на голот на Фабрегас, ниту еден надвор од голот. Неверојатно. :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Алмунија е :zver:

Да,но и судијата ја заеба работата...од почетокот не пожолти..па неможеме поагресивно да играме.И дали ова беше пенал?:tapp:

Smotaniot Deinlson si zasluzi zolt karton za negoviot nepromislen glupav start.

Агбонлахор или Клиши 1-0 хах

има време :P

да му ебам слепецот глупав 0-1

Овој Клиши некако во последно време греши, и со Тотенхем направи глупост сеа уште поголема, ај има време ќе дадете 1 гол...

0 - 2

Дефинитивно нов централен дефанзивец според мене треба. Каков Силвестре.. тапа, колку грешки направија, а сега и со вториот гол Галас се испосра. Морам да напоменам дека Денилсон според мене супер игра денеска.

:nerv: :nerv: nerv: шо се дешава :tapp:

ае само трета изгубена ќе ни биде оваја на емирати, со тоа не можат да се пофалат многу тимови скоро ич :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom