Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вела нее нормален! :tv:

Иначе, за мене Ремзи Мен Оф Д Меч!

:) Де Ридер.....
Се соглесувам Ремзи е :zver:. Добро одигран натпревар.
Прекрасна асистенција на Вилшер. Покажува заби детево.

За Лукаш (Сејф Хендс) Фабијански немам зборови. Пријатно ме изненадува. Сите што настапија на натпреваров се :zver:-ови.
Прво Шефилд Јунајтед, па Виган, па...

Многу добар натпревар подобар од некои натпревари кои ги игра прв тим

Рамзи, Вела и Џуру у прв тим :vozbud: а и Сонг :zver:

Море Јунајтед се спасија во последен момент, но нема да се спасат против Арсенал. Нека ја имаме таа среќа да се паднеме со нив.

Бентнер OUT - Вела IN

Денилсон OUT - Ремзи IN

:)

Аахахахахаха лепешките со QPR 1-0 од пенал...:pos2::pos2:

Ги гледав негде од 15 до 30 минута Ремзи,Вела и Фабијански :zver:-ви немам со да кажам поќе..Честито

Ej samo da ne ne snajde sea so Aston Villa kao so Hull posle Shefild.
Слична ситуација. Али верувам дека нема да се деси тоа :) Плус Астон Вила не се во некоја форма, и имаат неколку повредени играчи.

Лелеее момциве се ѕверови еј, па вака кога ги гледам овие не се ни сеќавам дека ги имаме Росицки и Едуардо, па тие кога ќе се вратат па тоа ќе биде млатењеееее! Иначе Вела го сметамм за најперспективен напаѓач во моментов, ѕвер е.
Следни???

Лелеее момциве се ѕверови еј, па вака кога ги гледам овие не се ни сеќавам дека ги имаме Росицки и Едуардо, па тие кога ќе се вратат па тоа ќе биде млатењеееее! Иначе Вела го сметамм за најперспективен напаѓач во моментов, ѕвер е.
Следни???
Следни - Астон Вила :)

ауууууууууууууууууууу ,ѕверојјјјјјјјјјјјјјјјјјј бракаааааааааааа ,хехехехе хухухухухуху...:vozbud: ,едноставно нема коментар...алал да му е на "децава" ,незнам друго шо да кажам,инпресиониран сум....:zver: :zver::zver: :zver: :zver: :olee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom