Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Колку човек да навива за Арсенал не можиш да бидиш толкав оптимист и да бараш да се победи на сите овие натпревари...Течко ке биди...Ке видиме како ке играме против големата тројка и како ке се покажиме...Сите натпревари се тешки, реков, ама со ваква игра, да се биди реални, иако е рано, ако се продолжи вака...уште една година без титула....поззззззззззз

зашо да не може да ги тепате,глеј ги Хофенхајм:)

Колку човек да навива за Арсенал не можиш да бидиш толкав оптимист и да бараш да се победи на сите овие натпревари...Течко ке биди...Ке видиме како ке играме против големата тројка и како ке се покажиме...Сите натпревари се тешки, реков, ама со ваква игра, да се биди реални, иако е рано, ако се продолжи вака...уште една година без титула....поззззззззззз
Abe prijatele mnogu pati sum go povtoril ova. Mene ne me plasi faktot deka i ovaa godina ke ostaneme bez titula tuku me plasi faktot sto nekoj igraci ke si zaminat zaradi toa pa ke dojdat novi i neiskusni pa i niv ke im treba vreme i taka toa odi pa namesto 1 god. ke stane uste 1 pa 2 pa 3.

Aлоо, остај титула. Немој толку да се оптеретуваш, ке ти биде потешко :pos2:

Фулам, Хал, Санделенд, Тотенхем, ТИТУЛА!:zver:
Надежта последна умира. Победа против Стоук и Манчестер Јунајтед а во меѓувреме и по некој кикс на Ливерпул и Челзи и сме назад во трката.

[quote=zokiarsenal;1804259]Стоук - гости
Ман.Ју - дома
Вила - дома
Сити - гости
Челзи - гости
Виган - дома
Мидлсброу - гости
Ливер - дома

Аха, титула.[/quote]

Стоук - 3 бода,
Јунајтед - 3 бода,
Вила - 3 бода,
Сити - 3 бода,
Челзи - 3 бода,
Виган - 3 бода,
Мидлсброу - 3 бода,
Ливерпул - 3 бода....значи максимум 24 бода....Да се освојат нема шанси...Значи како што тргнале работите и за половина ке бидиме задоволни со оглед на резултатите кои ке бележиме сега...Е сега ако го тепаме Јунатед дома, ке киксниме против Сити, така оди...ке видиме за 5-6 кола...Ако повторно киксни ме слободно можи да се кажи дека АДИОС титула...Лани против овие екипи освоивме...Јунајтед 2-2(1 бод), Вила мислам тепавме(3 бода),Сити 1-3(3 бода), Челзи 2-1(0 бода), Виган 2-1(3 бода), Мидлесбро (3 бода)мислам, Ливерпул 1-1 (1 бод)...То е вкупно 14 бода и плус 3 од стоук 17 бода...То ти е скоро 80% од вкупниот резултат...Ако на ова се додаде несрекен пораз од Челзи....Само можи да се речи дека времето во овие 5-6 кола ке кажи...Не знам уште што да велам...Ке се обидам да го прежалам овој да го наречам ПОРАЗ, за мене е пораз ако е нерешено...и ке се вратам Понеделник во подобра атмосфера и со најинтересниот дел од биографијата на Венгер кој се вика РЕЦЕП ЗА УСПЕХ...

Abe prijatele mnogu pati sum go povtoril ova. Mene ne me plasi faktot deka i ovaa godina ke ostaneme bez titula tuku me plasi faktot sto nekoj igraci ke si zaminat zaradi toa pa ke dojdat novi i neiskusni pa i niv ke im treba vreme i taka toa odi pa namesto 1 god. ke stane uste 1 pa 2 pa 3.

Како прво и прво директорот на клубот или што е таму Хил Вуд не бара од Венгер титули,туку тој сака школа како Ајах итн..итн...да прават играчи а не да чекат и купуваат. позз Arsenal Forever

Надежта последна умира. Победа против Стоук и Манчестер Јунајтед а во меѓувреме и по некој кикс на Ливерпул и Челзи и сме назад во трката.
А во меѓувреме и се расонуваш...

Не се праи со си сила :) Ајт.

Да да...и мене ми е криво за тоа...затоа што секоја година иди по некој млад и млад...и никако не успеваме да освоиме нешто...Пет години за голем тим без титула ке биди премногу...Мене уште ми е жал за Фламини и Хлеб...ама ке биди...и без нив...мора да се преболи и ова..ама овоа поке боли и од поразот од Хул....

Абе неможе секоја година да освојуваме. Но веќе почнува да станува сериозно, и треба да свати дека треба искуство во тимот(пр:Силвестре).

Јаја Туре во јануари.

Абе неможе секоја година да освојуваме. Но веќе почнува да станува сериозно, и треба да свати дека треба искуство во тимот(пр:Силвестре).

Јаја Туре во јануари.

Требаше да се дрзнат за Апија, незнам зашто не го собраа како слободен. Играше за Јуве, за Фенер, за Гана на СП и на Купот на Африка, искуство големо, мислам 27 години дека има, топ играч за Арсенал ама Венгер повеќе смета на Денилсон, Сонг и остатокот од градинката. Супер тренер е ама не оди со млада и неискусна екипа да се бориш за титула во едно од најсилните првенства во Светот, ако не и најсилно .

Требаше да се дрзнат за Апија, незнам зашто не го собраа како слободен. Играше за Јуве, за Фенер, за Гана на СП и на Купот на Африка, искуство големо, мислам 27 години дека има, топ играч за Арсенал ама Венгер повеќе смета на Денилсон, Сонг и остатокот од градинката. Супер тренер е ама не оди со млада и неискусна екипа да се бориш за титула во едно од најсилните првенства во Светот, ако не и најсилно .
Точно. Највеќе сакав да дојде Апиах, пошто е стварно искусен, има играно за големи клубови, играно во многу купови, е пред се неговата борбеност. Океј е тоа со Младите, но мислам дека малце фантазира (малце поише) и претерува!

Не знам колку многу виновници има за овој пораз...ако гледаме така...пр.Алмуниа не требаше да прими таков гол, ама човекот прв пат греши,простено...Клиши се сопна баш во моментот кога сакав да кажам дека го игра најдобриот натпревар...То е то...:drk::drk::drk:

[quote=zokiarsenal;1804412]Точно. Највеќе сакав да дојде Апиах, пошто е стварно искусен, има играно за големи клубови, играно во многу купови, е пред се неговата борбеност. Океј е тоа со Младите, но мислам дека малце фантазира (малце поише) и претерува![/quote]

Штом ти(Зоки) се нафрли на Венгре значи стварно нешто не е во ред...Ама добро мислам дека Венгер е и ке биди најдобрио менаџер според мене....И можам да кажам од сигурен извор дека Арсенал ке го гледаме 33 пати на А1 и А2 токму поради фактот дека Арс. игра најубав фудбал и е најгледан тим на А1 и А2....Но тој фудбал колку што ни донесе трофеи сега си ги зема назад....Мора нешто да се менува, не знам што...само можам да кажам дека Венгер нема никогаш да си замине од Арсенал, бидете сигурни...Јас многу го сакам и почитувам и никогаш нема да го сменам мислењето за него...Позззззззззззз

Не знам колку многу виновници има за овој пораз...ако гледаме така...пр.Алмуниа не требаше да прими таков гол, ама човекот прв пат греши,простено...Клиши се сопна баш во моментот кога сакав да кажам дека го игра најдобриот натпревар...То е то...:drk::drk::drk:
Ej ama dajte so ova Klishi izigra super cela utakmica toa sto se sopna nema vrska nee deka e los igrac tuku ednostavno se sopna,gluposti...

Glavnata pricina e lezerniot odnos na odbranata i na igracite koj treba da pomagaat na odbranata (Denilson,Fabregas,Song)+ golmanot deneska.

Па и на крајот и Фабрегас не игра како лани...Можеби ке го браниме дека е звезда..ама претера/...Само на неколку утакмици...малце за него...

Ej ama dajte so ova Klishi izigra super cela utakmica toa sto se sopna nema vrska nee deka e los igrac tuku ednostavno se sopna,gluposti...
Glavnata pricina e lezerniot odnos na odbranata i na igracite koj treba da pomagaat na odbranata (Denilson,Fabregas,Song)+ golmanot deneska.

Ако гледаме така Алмуниа е главната причина, ама и тој човек има право на грешка...се надевам дека од ова ќе научат за како да се однесуваат во иднина...Ама така велевме и за Хул...дека ке научат...ама...:jaj::jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom