Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ахахахахахха ТОП НАТПРЕВАР лееее воа е англиски фудбал подобро да влезежеше на модрич одколку ленон ама тоа е..првиот на бентли топ хаха :smir:

мајкатааааааааааааааааааааааааа у пичкааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Да АМА ЧИВА МАЈКА, КАКО ШТО ГЛЕДАМ АРСЕНАЛОВАТА!!!
ПЕДЕРЧЕ ЕДНО ТИ ЌЕ МИ ЈАДЕШ ГОМНА ЗА ВАРДАР, ЕВЕ ТИ ГО НАААААААААААААА!!!! ПУШИ ГО!!!!
ЗА ТОТЕНХЕМ НАВИВАМ УШТЕ ОД ДЕТСТВО ОД ВРЕМЕТО КОГА СЕ ЈАДЕА СО НОТИНГЕМ ФОРЕСТ ЗА ВРВОТ ВО ПРЕМИЕР ЛИГА А АРСЕНАЛ БЕШЕ ВТОРОЛИГАШ ВО ТОА ВРЕМЕ.

Хахах тоа е Англиски фудбал до последниот свиреж на судијата ништо не се знае:toe:

Да АМА ЧИВА МАЈКА, КАКО ШТО ГЛЕДАМ АРСЕНАЛОВАТА!!!
ПЕДЕРЧЕ ЕДНО ТИ ЌЕ МИ ЈАДЕШ ГОМНА ЗА ВАРДАР, ЕВЕ ТИ ГО НАААААААААААААА!!!! ПУШИ ГО!!!!
ЗА ТОТЕНХЕМ НАВИВАМ УШТЕ ОД ДЕТСТВО ОД ВРЕМЕТО КОГА СЕ ЈАДЕА СО НОТИНГЕМ ФОРЕСТ ЗА ВРВОТ ВО ПРЕМИЕР ЛИГА А АРСЕНАЛ БЕШЕ ВТОРОЛИГАШ ВО ТОА ВРЕМЕ.
Навивај бе говедо едно бегај од тука!!

у пм да идат арсенал ,за 1700 ме зезнаа, аелллеееееееееееееееееелелелл, ке полудамм!!!!!!! од 4:2>>>>>4:4 , упмммммммм

Нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее.:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::zid::zid::zid::zid::zid::zid::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: Леле ќе се убијам......

Без навреда, ама после такви водства... ова се вика со се јајца!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom