Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Арсенал - Судиите 0 - 2

Јебига, можда на првата утакмица се зезав за влечењето, али она над Хлеб беше жолт за Неста а не глума од Хлеб

Додека и ова на крајот од првото матно е за офсајд, баш ме интересира колку гола има даено Инзаги од таква ситуација

Али ми се бендисва играта на децава, кои сепак покажуваат дека нема да биди лесно. ни треба само еден гол, после нека се мачат Милан....

Краток репорт од мене:
Одлична игра на Арсенал...посебно од 30 наваму....Милан беа опасни од корнерите и долгите пасови на Пирло....додека ние одлично ја контролираме топката..добри шанси на Адебајор и Фабрегас..фали уште да постигнеме гол..ајде се надевам на гол(ови) во второто полувреме:)
Само напред Ганерс!:)

Ајде бе нека даат гол.Леле Фабре што не даде.Пак се затвориле педерите чекаат контра ај ке им се удри од глава оваа игра

sudiite prvo zolt za hleb katastrofa posle ofsajd od ebue isto somnitelno
adebayor i diaby u moj stil (DRVA) drugoto super steta ke bide da ne projdeme ovde ne zasluzuva milan barem do sega imaa srekja sto nema koj da shutne u gol

abe kako ne dadoa gol ARSENAL???i sudiive zaebavaat neso, ajde napred so vakva igra,99% e sigurno ARSENAL ide ponatamu,pozz

brte problemot e sto sudiite nese nekako na visina na zadacata a i ne zaboravajte deka milan ima srekja taka sto moze da se brani do 90 min i da ti pikne gol u 95 inzaghi

GOOOOOLLLLL GOGOGOGOOGOGOGOGOGOGLGLGLLGLGLL ZASLUZENO!!!

bravo,bravo BRAVISIMMMOOOO, YESSS milan ispadna, mi se ispolni zelbata, BRAVO TOPZII, bravo FABREGAS,pozdrav

cestito pobeda...od sea vo liga na sampioni sum za vas:)

ODAMNA TREBASE OVA !!!! 2-0 ADE MADE SAN SIRO KADE SI ??!

AJ CESTITO, 2:0, ovoj moment go cekav mnogu dolgo, utre ke im gi izvadam crevata na tie so se za milan od moe maalo, pozdrav

Старски Дом Милан 0 : 2 Arsenal
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: BRAVO!!!
milan Ctrl + Delete = Doma

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom