Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а кај ви е Ван Перси повреден е ...?

што ги споредуваш сеа Милан ... сите знаеме дека е еден од најдобрите клубови , а што требаше Арсенал да си изгуби требаше , Манчестер беа подобри , ама тоа е фудбал топката се врти никогаш не се знае што може да биде ...

Manchester beshe podobar a Arsenal celo vreme napadashe...Chitaj se sto pishuvash...A ako ne si ja gledal utakmicata ne zboruvaj

Perie od slednoto kolo ke igra

леле ќе го упропастите Едуардо ... зошто не го става прв состав , него го става само во куповите исто како минатата сезона Баптиста...
Arsenal da ne mu beshe na Eduardo on ke igrase uste u Dinamo Zagreb :tapp::tapp::tapp:
On ke se zadovoli so karlin kup i so vleduvanje u 80 minuta zosto tolku mu se moznostite

Се спасија пак во последната минута Арсенал требаше да победат Манчестер со ова денес ми се убедливо најомразен клуб само знаат да дават голови во последните секунди од натпреварот врска си немат:nenene:

pa sto pishuvas togas na fan klub Arsenal...Naj atraktivno igraat i naj ubav fudbal...Se povishe i povishe si go sakam Arsenal!!!

Венгер пикира уште еден млад шпански играч
Тренерот на Арсенал, Арсен Венгер ќе се обиде да донесе уште млад шпански талент, се работи за напаѓачот на Кралскиот Клуб, Пабло Сарабиа.Напаѓачот на Реал Мадрид, Пабло Сарабиа е последниот играч кој го привлекува вниманието на Арсен Венгер кој ќе се обиде да го направи исто што го направи и со Фабрегас.
Сарабиа има само 15 години и настапува за младинскиот состав на Реал Мадрид. Според шпекулациите Венгер веќе стапил во контакт со него и му понудил можност за преселба во редовите на Топџиите.

Пабло е поласкан од тоа што Венгер се интересира за него и за понудата на Арсенал ќе размисли во наредните неколку денови. Сарабиа е премногу млад за да може да му се понуди професионален договор во Шпанија и токму тоа ќе го искористи Венгер.

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4012-b4b3-aa9f950d0df0&ln=3&typeBack=Англија

Звер еј, нека им зима таленти на Реал...доста зимаше од Барса. =))

За неколку години ќе нема спас од Арсенал :vozbud:

Arsenal da ne mu beshe na Eduardo on ke igrase uste u Dinamo Zagreb :tapp::tapp::tapp:
On ke se zadovoli so karlin kup i so vleduvanje u 80 minuta zosto tolku mu se moznostite

Не...Едуардо е уште млад играч и уште се развива...верувај ми има можности да стане играч од светска класа..го гледате ли како игра за Хрватската репрезентација..а не го заборавај и третиот гол против Севилја во лигата на шампиони..Верувај Венгер да не веруваше во неговите квалитети немаше да го земе.Од Едуардо јас очекувам голема ѕвезда, а колку ке се исполни тоа времето ке каже.

Не...Едуардо е уште млад играч и уште се развива...верувај ми има можности да стане играч од светска класа..го гледате ли како игра за Хрватската репрезентација..а не го заборавај и третиот гол против Севилја во лигата на шампиони..Верувај Венгер да не веруваше во неговите квалитети немаше да го земе.Од Едуардо јас очекувам голема ѕвезда, а колку ке се исполни тоа времето ке каже.
TAKA E POTPOLNO SE SLOZUVAM SO TEBE

Ama pa nemoze da se kaze deka Arsenal go upropastil Eduardo...

Interesna izjava citam od Gallas koj veli deka bile spremni da umraat ne terenot no nema da dozvolile poraz od Manchester,interesno Gallas pocna da mi se dopaga kako kapiten ima custvo na liderstvo

Силва разочаран од "топчиите"
Жилберто Силва од ден на ден е се поразочаран од статусот што го има во Арсенал и се посериозно размислува за заминување од овој тим.
Бразилецот настапи во првиот тим на Арсенал (првпат во последните седум недели) на куп-средбата со Шефилд Јунајтед, но тоа се случи само затоа што Венгер на овој меч ги одмори своите најдобри фудбалери.
"Иако беше стандарден минатата сезона, Жилберто оваа година премногу ретко добива шанса од Арсен Венгер. Јасно е дека тој има право да биде разочаран бидејќи ако Венгер не смета сериозно на него можеме да ги разгледаме понудите што пристигнуваат за неговите услуги. Мислам дека следните неколку недели ќе бидат клучни бидејќи ако не одигра неколку средби во серија како стартер, тој и официјално ќе побара трансфер. Она што најмногу го фрустрира Жилберто е фактот дека тој загуби с$ затоа што задоцни за стартот на сезоната поради настапите за Бразил на Копа Америка. Прво Венгер реши да му ја одземе капитенската лента, а потоа му даде шанса во првиот тим на Фламини, кој оттогаш е стандарден, а Жилберто ја грее клупата", изјави близок пријател на Бразилецот за весникот "Дејли Мејл".

абе нека си иде и така ви квари просек ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom