Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека доколку немате проблеми со повредени играчи како што имате сеа мислам дека Рома нема да претставува посериозен противник за Арсенал. Како и да е со среќа ве очекуваме во четврт-финале:helou:

TO TO TO TO!!!! Odlicno!!! Kako da znaev deka ke se padneme so Roma! Mi se ispolni zelbata... sega ke vidat tie nafurani! =)))

PS. kakva druga zdrepka? Hm...

TO TO TO TO!!!! Odlicno!!! Kako da znaev deka ke se padneme so Roma! Mi se ispolni zelbata... sega ke vidat tie nafurani! =)))

PS. kakva druga zdrepka? Hm...

На 20 март има ново извлекување за 1/4 - финале а со тоа се одредуваат и паровите до крајот на ЛШ.

Можеби мисли на тоа извлекување

roma i ne e taka lesen protivnik ama ubeden sum deka ke gi projdeme
a i ocekuvam da vidime ubav fudbal

Одлично што паднавме со Рома, тие го играат најдобриот фудбал во Италија а пак ние го играме најдобриот во Англија, па што значи ќе гледаме две прекрасни утакмице...:wink:

Еве го и распоредот на натпреварите

1st leg
Arsenal v AS Roma
Tuesday 24th February 2009
Kick Off 7.45 (UK time)
At Emirates Stadium, London

2nd leg
AS Roma v Arsenal
Wednesday 11th March 2009
Kick Off 7.45 (UK time)
At Stadio Olimpico, Rome

Еве го и распоредот на натпреварите

1st leg
Arsenal v AS Roma
Tuesday 24th February 2009
Kick Off 7.45 (UK time)
At Emirates Stadium, London

2nd leg
AS Roma v Arsenal
Wednesday 11th March 2009
Kick Off 7.45 (UK time)
At Stadio Olimpico, Rome

Лошо е што играмо првин дома...:toe:
- Ама мие све квалитетна екипа и нема врска по кој распоред ќе играмо...:wink:

Бојан, Арсенал - Рома е поднато, и сигурно за тоа зборел... за 1/4 и така натака. Доколку победи Арсенал со кој противник би се паднал..

Иначе, лошо е што ни е прво играме на Емирати. Ич не сакам така, али ајде.. милан и интер така ги тепавме! :vozbud:
волкот ке го имаме најверојатно за рома =)

пс. Worca, има на интернет посебни форумови за Историја...

Уф уф уф ,еве ме и мене ,да се придружам на задоволството за попладневнава ждрепка-подобро не можеше да биде...Рома ја туткаме, нема кај да ни бега, тоа е факт.
Ке имаме доволен број на играчи, опоравени, до тогаш ,се разбира ако се оди во најдобар ред со нив (Тео ,Дуду)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom