Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
luge bre ... zosto nikoj nisto ne pisuva ovde... alal da im e... malku me raspolozija denes... i ako moze nekoj da mi dade strana da gi vidam golovite zatos sto go vidov samo na silva.... a prviot ne go vidov...

Епа редно беше да тепаме. Добра игра во текот на целиот натпревар, многу неискористени шанси и тоа. Инаку сега Венгер треба да мисли на засилувања за да може следната сезона да биде наша. :)

Следниве натпревари може да се играат малку порелаксирано и да се стават младите фудбалери.

aj cestito pobeda,zasluzeno bese,mozebi trebase poveke da tepate no sepak 3 boda si se 3 boda pozzz

Ако де,ќе си ги тренираме младинците на следниве натпревари.

vcera ne ja gledav utakmicata i sega ja gledav reprizata na premiere

odlicna igra na deckite so dva gola i mnoooogu sansi precki stativi mo 3 boda si se 3 boda
inaku walkot pokaza deka zasluzuva mesto vo startnata postava isto i song bilong treba da dobiva poveke sansa vo odnos na senderos a me raduva sto van persi ja vraka svojata stara forma se poveke vleguva vo sansi i sutira kon golot mislam deka na slednata utakmica ke postigne i gol.cesk odlicen kako i sekogas clishy najdobar lev bek na svetot adebajor ,dobar si e toj hleb dobar se na se odlicna pretstava kako i sekogas ovojpat zacineta so pobeda
se vide deka deckite se zabavuvaa deneska samo neka prodolzat taka
i nekoj pogore rece deka bilo badijala sega sto sme pobeduvale
nisto ne e badijala mnogu e bitno da ja zavrsime sezonata vo golem stil ako ne osvoivne titula

dada

OBAVEZNO
Arsenal100% ke bide prv vo liga na sampioni. Od sega da znaete posle vo finaleto da ne placete :<[/quote]

Arsenal najdobar e stvarno

Arsenal ovaa sezona nemase sreka no zatoa ke ja zagubi titulata no sepak toj e najdobar.Neli e taka koj e so mene?:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom