Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
15 гола има Адебајор, а акотолку сакаш да има 16, ево еден и од мене:)

На Давид Бентли му било досадно во Арсенал, и затоа ги напуштил. овде

Порано имаше изјави дека ке го заменел Бекам во Англиска репрезентација :tapp: Па сега дека му е криво дека неможе да тренира со неговиот идол-Бекам, љубомори и дава вакви изјави...
А и да останеше, ке му беше вечна замена на Јумберг...а сега на Росицки/Хлеб.

Adebajor e dzver. Ova pederive mancester se spasija. Steta da pogodese Kitson barem ednas sega ke bevme osameni na vrvot

Хахаха, Китсон да погодеше, а? :) И ние да не дадовме 2 комада..
Него друго ми беше зборот..

Тотенхем-Арсенал 2:0 по 30-тина минути игра :)
Гол на Џенас и автогол на Бентнер :)
Во првиот дуел беше 1:1, на Емирати, па сега ви треба нерешен резултат или победа.

2-0 за Тотенхем на полувреме. Не знам дали Тотенхем игра толку добро или Арсенал игра толку слабо. Едно од најслабите полувремиња на Арсенал во оваа сезона. Но има уште 45 мин. па да се надеваме на победа.

П.С. 3-0 :icon_frow

Роби Кин и 3:0. :)
Браво за Тотенхем, криво ми е што Арсенал ќе испадне, барем во финалето ќе имаше големо дерби Арсенал-Челзи (Челзи сигурен сум, ќе пројде :))
Епа сега тоа е, нема зашто да се нервирате, најмалку ценет куп во Англија е овој Карлингов..
Ајде поздрав Ганери.

Едит: Хахахахахаха, што е ова бе? 4:0
И тоа за 1 саат игра... :) Па ова и со трет тим да играте, не треба да ви се деси.
Аарон Ленон стрелец во 60-та минута за *:0 :)

Искрено сакав да испаднеме.....да се сконцентрираме на домашното првенство и Лигата на Шампионите...ама не се ваков резултат....инаку многу слабо во одбрана играме..другото не е лошо....сепак може многу подобро...како и да е...редно беше од 99' немат победа...нека се радуват малце:).
И 4-0...аууу..вака од дамна не сме изгубиле...јас не паметам..:)
Абе овие шо шутнат се влегува:)

Хах, брат ова победа вреди за 4 :) :) Хахахаха.
Него со кој состав играте, ако знае некој нека го пише, само знам дека сигурно играат Фабиански и Бентнер.
4:0

Искрено сакав да испаднеме.

Искрено нема навивач шо сака да испадне неговиот тим од било кое натпреварување.Ама да се тешиш супер е и мене ми се случило истото.:)

Ај ке даат 2 гола во второ сигурно Арсенал

Овој бентнет каков автогол си даде...си мислеше дека е во противнички шеснаесетник...и кај што гледав на интернет, напишаа дека е 1-1 и они мислеа дека Бентнер гол даде. :pos::pos:

Искрено нема навивач шо сака да испадне неговиот тим од било кое натпреварување.Ама да се тешиш супер е и мене ми се случило истото.:)

Ај ке даат 2 гола во второ сигурно Арсенал
И пак ке ти кажам пеер.......сакав да испаднеме..ама со 0-0 ...не со ваков резултат во моментов 4-1...сигруно сакам да освоиме титулата во домашното првенство него оваа..:):)..Венгер на овој Куп..последните неколку години игра со млади играчи..стекнуваат искуство..итн..

Хах, брат ова победа вреди за 4 :) :) Хахахаха.
Него со кој состав играте, ако знае некој нека го пише, само знам дека сигурно играат Фабиански и Бентнер.
4:0
Lukasz Fabianski Bacary Sagnа Justin Hoyte Armand Traore 65 William Gallas Denilson 19 Abou Diaby Gilberto Alexander Hleb Theo Walcott 65 Nicklas Bendtner
Замени:
Vito Mannone Cesc Fabregas 19 Mathieu Flamini Emmanuel Adebayor 65 Eduardo

Епа момците ке имат на што да се секават....од лутиот градски ривал како клекнале на колена....моментално се уште 4-1.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom