Фан Клуб: Амак СП Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде дечки за пола сат со Пелистер играме,сите в сала :)

najjaki sme nema so. mora ova godina da zavrsime prvi, minatata godina ne ispokradoa.

najjaki sme nema so. mora ova godina da zavrsime prvi, minatata godina ne ispokradoa.

:tapp::tapp::tapp::tapp: :drk::drk:

Дечко ти да не имаш температура се контролираш ли со збуруиш даааа ај сети се како изгубите со ФЕНИ и Работнички и пос зборуи ај и не се опустај многу на крај ке бидете многу разочарани од својот клуб

Дечко ти да не имаш температура се контролираш ли со збуруиш даааа ај сети се како изгубите со ФЕНИ и Работнички и пос зборуи ај и не се опустај многу на крај ке бидете многу разочарани од својот клуб

prvo i prvo nauci da pisuvas kako sto treba, vtoro jas mnogu dobro znam sto zboruvam a znam deka odime na prvo mesto:toe:ti sto sakas napisi nema nisto da postignes so vakvi provokacii.

ајде охриѓани јас да ви чститам победа со мало закаснување хехе

ајде охриѓани јас да ви чститам победа со мало закаснување хехе

фала:smir:

Дечко македонски правопис си учел некогаш? И шо ако се надеваме на прво место,и ти се надеваш на прво место со твојата екипа,секој навивач сака екипата да му е прва. Надежта последна умира :smir:

Ајде охриѓани дома играте тепајте ги фени и станете куп шампиони се надевам на вас...навивам за вас.

Ајдее сите в сала,да ги бодриме нашите! :)

ajde ajde za vas navivam samo radi MAKI so sreka vecer poz

Ајдееее почнувааааа.....

А баш ме интересира кај се лозари што толку се палеа дека ке иделе???

Ајдееее почнувааааа.....

А баш ме интересира кај се лозари што толку се палеа дека ке иделе???
Дојдоа но не на почетокот на натпреварот малку закасниле незнам зошто:)
Интересна утакмица :) Амак се борат... ама слабо им оди.

Навивам за амак Имам малце и оџридско потекло :) а иначе добра утакмица

Добри се Амак море, ајде нека издржат до крај:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom