Фан Клуб: Амак СП Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е чудно Амак да тепа, секако голема предност е домашниот терен и кризата во екипата на Струмица, Охриѓани знаат да направат притисок на вакви утакмици така да сите опции се во игра.

Се надевам дека ужасниов ден кој го имам денес барем малку ќе ми го променит АМАК вечерва.
Охриѓани дали сте спремни за фешта вечер? з'ш ојме на победа(јас типувам најмалку 10 разлика:)) се разбират.

Се надевам дека ужасниов ден кај го имам денес барем малку ќе ми го променит АМАК вечерва.
Охриѓани дали сте спремни за фешта вечер? з'ш ојме на победа(јас типувам најмалку 10 разлика:)) се разбират.

Normalno deka sme za festa.Odime na pobeda.Go pravime prvenstvoto uste pointeresno vecerva posle nasata pobeda nad Strumica.Mislam povtorno Frej ke bidit covekot na odluka.Pozdrav.Se gledame Biljanini Izvori vsala

Дај да се чекаме кај фонтанчено гимназија ко ќе речите?

Ај јас тргвам, ако некој прочитат во меѓувреме, се чекаме во пет кај фонтанчено гимназија.

Aj so sreka denes,ama mislam oti vie ke ste tie koj ke bidat zrtvata na Strumica posle namalenata plata od 30%,izvinete ama...:toe:

Честито победа Охриѓани, браво за вас.
Ај кога ќе дојдете чекам одговор каква игра е имало.

Пак пораз, запеза запеза запеза :nerv::nerv::nerv::nerv: што е прочината, шампиони ќе бевме. 83-74 браво за Амак а во подготовките ги победивме и тука и таму со по 15 разлика.

Пак пораз, запеза запеза запеза :nerv::nerv::nerv::nerv: што е прочината, шампиони ќе бевме. 83-74 браво за Амак а во подготовките ги победивме и тука и таму со по 15 разлика.
Abe ke probame da bidame sampione,zaso da ne..
P.S Ama ovie porazi se poveke od bolni....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Ги истуривмеее! Имаја само едно водство (4-6 :pos:) и после то ги сомлевме. Јорданчо нека пуши, цело време нешо се бунеше. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom