Фан Клуб: Амак СП Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имало ќотек во тунелот пред соблекувалмите помеѓу некои од Амак а за другата страна незнам кои биле ќе се зане деновите се ќе се обелодени а Леле леле Тасевски ќе го стрижиме лустер во Кавадарци за купот каков гнасно педерче е тој полош бил дури и од Ушлото..

Честитки за победата, но сепак било теснооо...

Фала ти на честитките, иначе натпреварот беше многу интересен. Прва четвртина заврши +12 за Работнички, за потоа ние да се вратиме во втора со +12 и на полувреме се замина со нерешено.
Цело второ полувреме беше многу тесно , никој не се одлепи појќе од 4-5 поени. Не ги броев тројките на Работнички но убеден сум дека дадоа појќе од 12 тројки, тоа ги спасвеше да останат во игра до крај иначе од поодамна ќе беше решен мечот.:helou::smir:

Честито! Сега се виде фершпед колко е јак.. бај д веј може некој да ми каже дали играл дамбо т.е симик?

Симиќ не играше :)

Тоа ги кошта изгледа затоа место игра под кошеви форсираат тројки и промашуваат, тоа е хазардерство чисто или сака или нејке до сега не им пали дај боже да не им запали никогаш :bil:

и да честито до вас Ориѓаништаsd

Честито победа ... над ВАРДАР ... :smir:

Denes da pobedime i da ne ja unistime pobednickata niza .. koj gi pobedivme ... Fersped - Karpos - Vardar - Pelister ... i sega ostanuva FENI da go pobedime no da ne zboruvame predvreme .. NEKA POBEDI PODOBRIOT .. :smir:

Denes da pobedime i da ne ja unistime pobednickata niza .. koj gi pobedivme ... Fersped - Karpos - Vardar - Pelister ... i sega ostanuva FENI da go pobedime no da ne zboruvame predvreme .. NEKA POBEDI PODOBRIOT .. :smir:

Брат згрешил си темата.

Иначе честито победа за Охриѓани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom