Fall Out Boy

WhiteSnake

[hW] Light_Arrow
Член од
24 август 2007
Мислења
907
Поени од реакции
1
Fall Out Boy se od ponovite grupi ama dobra muzika pravat / slusnejta ja Sugar Were Going Down ... ostavejte nekoj komentar za FallOutBoy

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не залужуваат цела тема, подобро ова пиши го во темата рок музика и рокерски бендови. Таму ќе кажеме по нешто, :wink:

WhiteSnake

[hW] Light_Arrow
Член од
24 август 2007
Мислења
907
Поени од реакции
1
:D Dobro ne se tolko poznati i jkai kako drugite ama pak ima nesto

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Thanks for the memories...Једина песна шо ја иам слушнато од нив , и не е лоша .

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
имам слушнато повеќе траки и не ми се ништо посебно!средни,онака!

Член од
11 ноември 2007
Мислења
25
Поени од реакции
0
niso posebno malce se komercijala. malce poise ali ako gleame taka pa skoro site se komercijala. mi se sviga the takeover the breaks over, thx for the memories i dance dance.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Озбилно,не иде за секој нов бенд да се отвара нова тема.
А инаку,имам слушнато 3 песни само од нив : Teenagers, Sugar we're going down и Dance Dance...не се лоши,ми се свиѓа ритамот,мелодијата и онака,певливи се:klaber: :)

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Изгледаат педерски, звучат педерски и имаат педерско име.

Погледнети ги. Квази емо фаци.

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Па добри се ... ја ги слушам ... певливи им се песните како што рече Mawечко, ми се допаѓаат ..
А Bada Bing! јебига може ти звучат педерски... ама си имаат фанови и слава и тоа е тоа...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
259
Поени од реакции
4
Fall out boy, bend za 2-3 meseca. Kupuvash cd od niv, ja slushash nivnata muzika 2 meseca i posle toa cedeto niz prozor i si vikas : " zar mozev da slusham vakvo neshto 2 meseca:tapp:"
Koga bev letovo daleko daleko, posho se poznati tamu epten, decinja od 10 godini mislea deka se pankeri posho gi slushaat FOB. bljak

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Озбилно,не иде за секој нов бенд да се отвара нова тема.
А инаку,имам слушнато 3 песни само од нив : Teenagers, Sugar we're going down и Dance Dance...не се лоши,ми се свиѓа ритамот,мелодијата и онака,певливи се:klaber: :)
Teenagers не е нивна, на MCR e.
Он топик: FOB постојат повеќе години и имаат 4 целосни албуми, како и некои делени синглови.
Лично ги слушам многу интензинвно последнава половина година, ни и покрај тоа ми се допаѓале и некои песни пред тоа. Најмногу ме привлекуваат текстовите, затоа што се толку депресивни, а сепак на позитивен начин доловени (колку и да звучи оксиморонски) :)

Th3 Reap3r

Soul On Fire
Член од
24 август 2007
Мислења
378
Поени од реакции
7
Де бе добри се Фал оут боу имам слушнато неколку песни од нив ми се допаднаа.:turn::turn:

:pishtoldzTh3 Reap3r:pishtoldz

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
се што сум слушнал Live од нив е катастрофа.А вака добри се,онака средина,ништо посебно.мое мислење се разбира:smir:

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Многу се добри, едни од омилените групи ми се. Ми се свиѓа нивниот стил и многу ми се интересни.

Kajgana Shop

На врв Bottom