Фала Богу што сум женско

8. Остај ти само бројче а за другото препушти ми на мене ;)
9, Ееххх, ете некој и нас да не разбере. Ние стварно сакаме да сретнеме некоја таква женцка (се трудиме, бараме) . Не сме ние криви o_O ...реткост се таквите женцки

Ама зависи што подразбирате под број 9. :) Односно, што очекувате.
А за број 8..... дискутабилно е тоа :)

Ама зависи што подразбирате под број 9. :) Односно, што очекувате.
А за број 8..... дискутабилно е тоа :)

И ти си за ќотек, прво пушташ водичка да се јават каваљери а сега кога се јавија не им даваш бројче, лоша Бубу ;).

И ти си за ќотек, прво пушташ водичка да се јават каваљери а сега кога се јавија не им даваш бројче, лоша Бубу ;).

А не не. Прво нека наведат кои квалитети ги бараат, вака не бива. Замисли сега да ми рече тавче гравче со свинско ребро :)

А не не. Прво нека наведат кои квалитети ги бараат, вака не бива. Замисли сега да ми рече тавче гравче со свинско ребро :)

Сега гравчето ли е проблем или реброто :)? Посно де ќе им правиш а ако се стварно каваљери и они ќе подзготват за тебе ако ти е тоа едина мана па дури верувам и во кревет ќе ти го однесат ;).

Само што ќе правиш ако ти се јават повеќе, на маки ќе бидеш да одбереш ;).

Сега гравчето ли е проблем или реброто :)? Посно де ќе им правиш а ако се стварно каваљери и они ќе подзготват за тебе ако ти е тоа едина мана па дури верувам и во кревет ќе ти го однесат ;).

Само што ќе правиш ако ти се јават повеќе, на маки ќе бидеш да одбереш ;).

Ма и гравчето и реброто, со акцент на реброто :) Па посно посно, ама значи се бара кавалер што јаде само посно :)
Ма, во кревет, нешто друго нека однесат... :)

Ма и гравчето и реброто, со акцент на реброто :) Па посно посно, ама значи се бара кавалер што јаде само посно :)
Ма, во кревет, нешто друго нека однесат... :)

Хахаха е да :). Знаеш како викаат ако креветот функционира за другото ќе се најде решение макар било и посно :). Само има мажи на кој храната им е побитна така да внимавај и отвори четири очи ;).

Хахаха е да :). Знаеш како викаат ако креветот функционира за другото ќе се најде решение макар било и посно :). Само има мажи на кој храната им е побитна така да внимавај и отвори четири очи ;).

Па затоа некој месец на пробен период.... :) Ако не, нека му е со среќа, нека си најде готвачка, можеби ќе има добар зачин и за во кревет.... колку да не биде несолено, де :)

Па затоа некој месец на пробен период.... :) Ако не, нека му е со среќа, нека си најде готвачка, можеби ќе има добар зачин и за во кревет.... колку да не биде несолено, де :)

Со други зборови каваљерите ќе бидат истестирани и тоа веројатно ќе им ставиш тестови на кои гарант ќе паднат па ако некој има среќа да ги помине сите ќе има чест да ти готви или грее кревет (за што повеќе го бива ;)).

Мудро нема што :).

Со други зборови каваљерите ќе бидат истестирани и тоа веројатно ќе им ставиш тестови на кои гарант ќе паднат па ако некој има среќа да ги помине сите ќе има чест да ти готви или грее кревет (за што повеќе го бива ;)).

Мудро нема што :).

Е не претерувај де. Што ќе ми е да ми готви :) А тестот е сосема прост... ама за кого како :)

Е не претерувај де. Што ќе ми е да ми готви :) А тестот е сосема прост... ама за кого како :)

Тогаш со среќа да го најдеш најдобриот па после со ќеиф да си го користиш ;).

images

Vratite mi moje vino!

Gospodin ulazi u svoj omiljeni restoran i sjedne na uobicajeno mesto.
Baci pogled na restoran i ... vidi prekrasnu ženu, koja sjedi sama za stolom blizu njegovog.
Gospodin pozove konobara i zamoli ga da prekrasnoj dami odnese bocu najboljeg i najskupljeg vina sa vinske liste restorana.
Muškarac je bio uvjeren da je, ukoliko ona prihvati njegov poklon, pred njima veoma zanimljiva i obecavajuca noc?.
Konobar odnese bocu vina za damin stol i kaže joj:
Ovo je poklon ljubaznog gospodina koji sjedi za onim stolom.
I pokaže na njega.
Žena pogleda bocu veoma hladno i sa smješkom i odluci poslati poruku gospodinu.
Pripremi papiric i da ga konobaru, koji ga odmah odnese gospodinu.
Na papiricu je pisalo:
Da bih ja prihvatila bocu vina, koju ste mi Vi ljubazno ponudili,trebali biste u garaži imati Mercedes, u banci milion dolara i u gacama 20 centimetara!
Nakon što je procitao poruku, gospodin odluci odgovoriti.
Pripremi papiric i dade ga ljubaznom konobaru, kako bi ga ovaj predao dami.Na njegovom papiricu je pisalo:
Da bih izašao u susret Vašoj ljubaznoj molbi, mogao bih, eventualno, prodati moj Ferrari Modena, pa cak i moj Rolls-Royce, tako da mi u garaži ostane samo Mercedes 600SEL. Mogao bih investirati ili pak donirati 19 od 20 miliona dolara, koje držim na racunu u banci.
Ali, ...ni za šta na svijetu, pa cak ni za tako lijepu i privlacnu ženu kao što ste Vi, ne bih odrezao 5 centimetara onoga što imam u gacama!!!
Budite tako ljubazni i vratite mi moje vino!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom