Фала Богу што сум женско

Јас понизно се извинувам и молам пешковците да ми простат :smir:

покрај машката верзија еве и женска, ма да машката беше поинтересна :)
facebook-chat-zenska-verzija.jpg

Еве зашто не треба да си играте со жена :)

Брачен пар се вози по автопат, полека со 100 km/h. Жената седи зад воланот, а мажот мирно ја разгледува околината и изненадно се врти кон жената па и вели:

„Оженет сум преку 20 години, но сакам да се разведеме.“

Жената ништо не вели и продолжува да си вози мирно, но накачува на 110km/h. Мажот повторно:

„Не сакам да се обидуваш да ме одвратиш од замислата! И додава: „Во врска сум со твојата најдобра другарка!“

Жената пак останала мирна, но брзината пораснала на 120km/h.

„Сакам да ја задржам колата“, и рекол мажот.

Брзината пораснала на 130km/h. Тој продолжил:

„Ги сакам и сите картици и нашиот брод. И куќата! Јасно ли ти е?!“

Автомобилот полека почнал да се движи кон бетонски мост. Тоа го направило мажот нервозен, па ја прашува жена си:

„Ти, ништо не сакаш за себе?“

Брзинометарот покажувал 150km/h.

„Не, јас имам се што ми треба.“

„О, да?“ – иронично забележал мажот. „А, што тоа имаш?“ Пред да се накачи стрелката на 160km/h, таа полека се свртеле кон него и му рекла: „Airbag!“

http://zolta.com.mk/info.aspx?id=4139#
Како гледаат жените а како мажите на одредени работи :)

Женска верзија!
Зборуваат две пријателки по телефон:
-Каков ти беше сексот вчера?
Катастрофа...

Мажот си дојдe дома од работа, за 3 минути го изеди ручекот, после тоа сексот траеше само 2 минути и си легна да спие...
А кај тебе?
-Фантазија.
Мажот кога си дојде дома, ме одведе на романтична вечера, после тоа пешачевме цел саат пешки и кога си дојдовме дома запаливме свеќи и еден час имавме предигра, и после уште еден час фантастичен секс и на крај разговаравме уште саат време после сексот... си разменувавме нежности.
Со еден збор бајка!

Машка верзија!
Во исто време разговараат двајцата мажи:
-Каков ти беше сексот вчера?
Супер!
Си дојдов дома, вечерата на маса, набрзина се најадов, малку секс и заспав.
А тебе?
Кај мене катастрофа ...
Доаѓам дома се темно, цело маало нема струја, и заминав во еден ресторан на вечера. Потоа неможев да најдам такси па морав да си одам пешки до дома. Се вратив дома, струја уште нема, запалив свеќи. Толку бев изнервиран што ми требаше саат време да ми се дигне, после тоа едвај свршив, и на крај никако не можев да заспијам! Да ти ебам денот скапан.

Доста ве лажеа комунистите и феминистите...
Поздраф! ф! ф! ч!з! e! eee!
WifeOfSECworker-KiewaScheme_AllElectricKitchen.jpg

KEEETH - CHEN !
ALLWAYS REMEMBER WHO YOU ARE, AND FROM WHERE YOU CAME FROM, AND WHERE YOU BELONG TO !

Срдечни поздрави :)

Kолку бои препознаваат мажите а колку жените:)
20110408boi.jpg

--- надополнето ---

Пријателство меѓу жените:
Една вечер жената не се вратила дома и мажот ја прашал каде спиела.
Таа одговорила дека спиела кај некоја пријателка, а тој бидејќи не и верувал се јавил кај 10 најдобри нејзини пријателки и ниту една не потврдила...

Пријателство меѓу мажите:
Некоја друга вечер мажот не се вратил дома. Сопругата му го поставила истото прашање, а тој пак и го дал истиот одговор „Спиев кај еден пријател“. Сопругата сомневајќи се во одговорот се јавила кај 10 негови најдобри другари. Од нив осум потврдиле дека спиел кај нив, а двајца тврделе дека е се уште таму.

Николина постот е за во тема Фала богу што сум машко не за овде :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom