Фала Богу што сум женско

Perfect%20Woman.JPG

ama za zhal- IZUMREN VID VEKJE:pos2:

Видите накрај само кој колку ќе потроши време и пари :)

Oil Change Instructions For Women:
Drive into Ultra Tune when the odometer reaches 10,000 kilometers since the last oil change.
Drink a cup of coffee , read free paper.
15 minutes later, pay bill leave with a properly maintained vehicle.

Money spent:

Oil Change: $40.00
Coffee: $2.00
Total: $42.00

Извини, те молам ако може да ми кажеш една жена која знае дека филтер се менува на поминати 10 илјади километри? :pos: :pos: :pos:

Видете сега, жените воопшто не се криви нели ние ги испуштивме од раце...
Но и за тоа има лек, и пак може да се вратиме во патријахат нели как шо беше да не беше...

"Репресивните мерки како одбрамбен механизам против педерланата во градот и фиктивно наметнатите мисли за право на жените, од страна на еврејските феминистки на подрачјето на Р. Македонија и Екс Југославија (Освен Србија)"

Ова е насловот на мојата книга, која поединечно ги разработува сите дијагнози и мерки кои треба да се превземат во корелација со ваквите девијантни појави во нашето совршено општество - во име на комунизмот и нашиот премиер...

- Еднонеделна посета на манастирот св. Голи Оток
- Трето дете
- Запослување во мензата на Гоце

овие се само дел од репресивните мерки.

МацедонианГрл (Коче) е за во мензата во Гоце.
Хич е за вторите две (првото неможе, избацена због не дисциплина)

Видете сега, жените воопшто не се криви нели ние ги испуштивме од раце...
Но и за тоа има лек, и пак може да се вратиме во патријахат нели как шо беше да не беше...

"Репресивните мерки како одбрамбен механизам против педерланата во градот и фиктивно наметнатите мисли за право на жените, од страна на еврејските феминистки на подрачјето на Р. Македонија и Екс Југославија (Освен Србија)"

Ова е насловот на мојата книга, која поединечно ги разработува сите дијагнози и мерки кои треба да се превземат во корелација со ваквите девијантни појави во нашето совршено општество - во име на комунизмот и нашиот премиер...

- Еднонеделна посета на манастирот св. Голи Оток
- Трето дете
- Запослување во мензата на Гоце

овие се само дел од репресивните мерки.

МацедонианГрл (Коче) е за во мензата во Гоце.
Хич е за вторите две (првото неможе, избацена због не дисциплина)

Што имаш ти со мене што ме мешаш? ај марш од тука ова е моја тема :pipi::pos::pos::pos:

Што имаш ти со мене што ме мешаш? ај марш од тука ова е моја тема :pipi::pos::pos::pos:
Седи мирна да не ти напраам трето дете!

Уствари.. ти си Коче...

Ма шо те ебам ка не раѓаш !
Хехехе

Седи мирна да не ти напраам трето дете!

Уствари.. ти си Коче...

Ма шо те ебам ка не раѓаш !
Хехехе

Ова беше голема навреда за мене, ТИ БЛАГОДАРАМ на зборовите. Се гледа господине колку почит имате спрема една дама:pipi:

Ова беше голема навреда за мене, ТИ БЛАГОДАРАМ на зборовите. Се гледа господине колку почит имате спрема една дама:pipi:
Коче ти си машко, не се прај луд, какви дами какви госпоѓи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom