T
Tetro
Гостин
Сега видов. Ултра-ХичЈас имам сликичка (види погоре низ постовите) и се чувствувам како Чак Норис!!! :salut:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега видов. Ултра-ХичЈас имам сликичка (види погоре низ постовите) и се чувствувам како Чак Норис!!! :salut:
Видите накрај само кој колку ќе потроши време и пари
Oil Change Instructions For Women:
Drive into Ultra Tune when the odometer reaches 10,000 kilometers since the last oil change.
Drink a cup of coffee , read free paper.
15 minutes later, pay bill leave with a properly maintained vehicle.
Money spent:
Oil Change: $40.00
Coffee: $2.00
Total: $42.00
Најправилно е дека се менува на 7.500.Извини, те молам ако може да ми кажеш една жена која знае дека филтер се менува на поминати 10 илјади километри?![]()
![]()
![]()
![]()
ama za zhal- IZUMREN VID VEKJE:pos2:
Најправилно е дека се менува на 7.500.![]()
Не викам не. Има неинформирани насекаде.Само да те поправам дека има и многу мажи на кои оваа информација не им е позната!![]()
Видете сега, жените воопшто не се криви нели ние ги испуштивме од раце...
Но и за тоа има лек, и пак може да се вратиме во патријахат нели как шо беше да не беше...
"Репресивните мерки како одбрамбен механизам против педерланата во градот и фиктивно наметнатите мисли за право на жените, од страна на еврејските феминистки на подрачјето на Р. Македонија и Екс Југославија (Освен Србија)"
Ова е насловот на мојата книга, која поединечно ги разработува сите дијагнози и мерки кои треба да се превземат во корелација со ваквите девијантни појави во нашето совршено општество - во име на комунизмот и нашиот премиер...
- Еднонеделна посета на манастирот св. Голи Оток
- Трето дете
- Запослување во мензата на Гоце
овие се само дел од репресивните мерки.
МацедонианГрл (Коче) е за во мензата во Гоце.
Хич е за вторите две (првото неможе, избацена због не дисциплина)
Седи мирна да не ти напраам трето дете!Што имаш ти со мене што ме мешаш? ај марш од тука ова е моја тема![]()
Седи мирна да не ти напраам трето дете!
Уствари.. ти си Коче...
Ма шо те ебам ка не раѓаш !
Хехехе
Коче ти си машко, не се прај луд, какви дами какви госпоѓи...Ова беше голема навреда за мене, ТИ БЛАГОДАРАМ на зборовите. Се гледа господине колку почит имате спрема една дама![]()
Коче ти си машко, не се прај луд, какви дами какви госпоѓи...