Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Кој бе не е материјалист?! Еве на дело ви го кажувам тоа што го трубите 30 страни :pos: :pos: :pos:

Biggie Biggie Biggie can't you see, Sometimes your words just hypnotize me, And I just love your flashy ways, Guess that's why they broke, and you're so paid (uh):cuc:

Ооо КарловиќУ... Ова не е мајтап! Да не ме мрзеше сега да те барам, кога ќе ти дојдев на врата со сватови Кајганџии, ќе молеше да не си се зачленел на форумов... :pos:

Поздрав со песнава:

леле со кој фатив работа

стој подалеку од мене те молам!
I change my mind

Biggie Biggie Biggie can't you see, Sometimes your words just hypnotize me, And I just love your flashy ways, Guess that's why they broke, and you're so paid (uh):cuc:

Јас уште не сум одговориле, вие и песни почнавте да порачувате... :pos:

Туку вона би младожења колку годинки има? Во јасли е или почнал во нулта група? :pos: :pos: :pos:

КАДЕ БГАШ БЕ? Те поздравувам со песната: Штом падне мрак ќе дојдам по тебе... од Искра Трпева :pos:

Хич...
господино твој те поздравува
080706_gruevski1.jpg

:pos2::zver::zver: tooooooooo bate, navreme predomisli se - za da ne se kaaesh cel zhivot

Не ми го бркај либето! Не дај Боже погрешно да сфатам, па наместо кај него Кајганџииве да ти ги донесам ТЕБЕ на веселба... :pos: :pos: :pos:

--- надополнето ---

Хич...
господино твој те поздравува
080706_gruevski1.jpg

Ауууууууу :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

КАДЕ БГАШ БЕ? Те поздравувам со песната: Штом падне мрак ќе дојдам по тебе... од Искра Трпева :pos:
што подалеку тоа подобро.
мерси за песната:pipi:

кајганџика е срц:mist:

Еј, забегавме со муабетиве! :pos: Туку КарловиќУ, која те таа поербап што испадна од мене? :pos: :pos: :pos:

--- надополнето ---

Не се секирај не бегај Хич не е воопшто опасна ако се припитоми за во мензата во Гоце.

Само амали барате бре...

Еј, забегавме со муабетиве! :pos: Туку КарловиќУ, која те таа поербап што испадна од мене? :pos: :pos: :pos:

--- надополнето ---

Само амали барате бре...
ај да не ти кршам атер биди ми швалерка?све ке ти купвам,само дома да ме ми идиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom