Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
thoughts2.gif

chances.jpg

ова тука се обиде нешто со контра удар? оти јас не гледам никакво укажување спротивно од насловот на темата :)

haha top tema - Najveke na sto se gordeam vo zivotot e mojata mashkost pa na vtoro mesto ide kompjuterot :D:D:D

a ima edna dobra pogovorka " ako zenite se isto kako mazite zasto togas zarabotuvaat pomalku ? "

Јбг комплицирани сме.:toe:
Ама какви и да сме сепак вие машките не можете без нас :wink::baeh:

Thank God I'm Male :)

све е толку едностано:icon_lol::icon_lol:

Јбг комплицирани сме.:toe:
Ама какви и да сме сепак вие машките не можете без нас :wink::baeh:

AA pa moze da se kaze deka nemozeme bez vas i taa moznost ja iskoristuvate pozadi mtv i posle ke mi vikas komplicirani ste a ustvari prosti ste ko tocak . Mislite deka vie ste nesto popametni epa pogledni naokolu i vidi ja realnosta ja za toa najveke se nerviram kaj vas, praite sliki i nekoj drugi sranja za toa kolku ste popametni i posle se divite koa gi pokazuvate ali nema veze . Skoro za sekoja rabota vo svetov maskite se na celo i zatoa sum gord shto sum masko ( i plus ke me D*pat namsto ja da D*pam ako sum zensko, i ke krvavam sekoj mesec pa i ke treba decata da gi ragjam )

Vie ste samo za po doma najdobro kazano

Колку е само добро да си машко ти ќе е**ш а нема те те e**т тебе :pos2::pos2:

колку плитко размислување.....

задоволство е да пружаш задоволство а во случајов е обострано или не си знаел!!!!

Abe so i da se kaze najbolje e da si masko , toa i duri drugi zenski mi go kazuvaat zatoa "Фала Богу што сум машко "

Сакам едноставност. Мразам шо сум комплицирана, ама женско нели де...триста умишта...:tapp:

Хахаа,па вистина е бре:)Блазе си ви што сте машки:):)
Треба да има уште некои работи..

тест..
девојче::nesvest:
момче::angry1:

девојче: (учи,учи,учи....)
момче: (препиши,фати привилегии во училиште...) :helou:

фала богу што сум машко и не ме тера мајка ми да чистам, да мијам садови хаха да пеглам и триста глупости... ги жалам девојките... толку мноогу работи прават за нас и сепак не ја добиваат почитта и вниманието што ја заслужуваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom