Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Што мислите какви шанси имам физика со 25 бода на прв колоквиум? Имам 7,5 од влезен колоквиум,5 од тестот,и лабораториски треба да ги носам утре,колку бода се земаат од лаб?

Лаб ќе земеш сигурно 8-9 ако си кај Сандева. Запни малку повеќе сеа на вториот, лани лесен беше сите извадивме добри поени. 25 од колоквиум ти се множат по 0.3 и тоа ти се испитни поени и плус овие работи се додаваат. Така да гледај да земеш од следниот тест барем 7-8 и околу 50 на втор колоквиум и ќе положиш. Боље запни се сега, пошто на испит многу малку положуваат посебно кај Верка.

Ke moze li nekoj da mi kaze kako ide presmetkata so bodovite fizika za ocenka? So sto se mnozat bodovite od kolokvium i dopolnitelnite bodovi od domasni, lab?

Sent from my Lenovo A5500-F using Tapatalk

Колеги, ве молам кажете физика1 и електротехника1 на втор колоквиум од теорија што се паѓа?

Физика 1 вториот колоквиум дали има иста форма како и првиот?

физика 1 колку вк. поени минимум треба да имам за да положам ? Ве молам кажете ако знаете и емаил на Ивана Сандева асистентката.

Dali nekoj bi mozel da mi kaze kakvi se ispitite po tezina kaj Marga i Hristina?

Sent from my Lenovo A5500-F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom