Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Ako moze nekoj sovet vo vrska so predmetot MERENJA VO ELEKTROTEHNIKA kaj Dimchev..... nemozam nisto da naucam i planiram na ispit da go ostavam.. ako nekoj ima iskustvo neka kaze dali e tesko ili pak ne? Hahaha

за славче пејоски од телекомуникации 2-3 збора да кажете :)[DOUBLEPOST=1447098376][/DOUBLEPOST]
У тоа се согласувам со тебе, околу тоа дека е многу коректен асистент за разлика од останатите. Инаку за инфото, знам дека се има запишано 2001, ни имаше кажано, а го има на табло од 2008 у феит.
ми кажаа дека Грчев му бил дедо... хахахахах

Кој е клучот ЗА ФИЗИКА 1 И ОЕ1 од порталот за курсевите.ВЕ МОЛАМ !

Ако има некој запознаен со усно полагање кај Тентов, во вторник полагам Компјутерски комуникациски технологии а слушам од постариве дека покрај прашања од предметов прашувал и ствари од историја и оценувал по тоа, па ако има некој шо знае како било лани-ломнани ако може да пише. Фала :D

Ако има некој запознаен со усно полагање кај Тентов, во вторник полагам Компјутерски комуникациски технологии а слушам од постариве дека покрај прашања од предметов прашувал и ствари од историја и оценувал по тоа, па ако има некој шо знае како било лани-ломнани ако може да пише. Фала :D
Фати учи и историја.

Физика 1 има 42 поена прв колоквиум, иам ли шанса за 6ка и колку мин поена ке ми требаат за втор колок.(Кај Верка)

Физика 1 има 42 поена прв колоквиум, иам ли шанса за 6ка и колку мин поена ке ми требаат за втор колок.(Кај Верка)
на добар пат си, втор колоквиум ако не се лажам за нијанса е поинтересен. Што учите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom