Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Stotuku zavrshi prviot kolokvium i sakam da prasham, ja sum kaj margarita in na kolokviumot isgubiv 40 poeni od 100, dodeka od elektrothenika mozni 9-10 od 35. Dali nekoj ja ima skalata za ocenki elektrotehnika i fizika, i dali opsto bi mozela da se nadevam za dobar prosek pri krajot na smemstarot ako izvadam dobri ocenki na vtor kolokvium. Opsto kako e i ocenuvanjeto kaj Margarita i Vesna?

Stotuku zavrshi prviot kolokvium i sakam da prasham, ja sum kaj margarita in na kolokviumot isgubiv 40 poeni od 100, dodeka od elektrothenika mozni 9-10 od 35. Dali nekoj ja ima skalata za ocenki elektrotehnika i fizika, i dali opsto bi mozela da se nadevam za dobar prosek pri krajot na smemstarot ako izvadam dobri ocenki na vtor kolokvium. Opsto kako e i ocenuvanjeto kaj Margarita i Vesna?
Физика имаш шанси за 10, со услов да имаш 90+ поени на вториот колоквиум, плус лаб, тестови, ќе ти се собере за 10. Додека пак ОЕ1 моеш максимум 9, и пак тоа со мах. поени од втор колоквиум + остали бодови од домашни,лаб.

А за грешките по електротехника, дали одземаат 0.5 бода или најмалку што одземаат е 1 бод?

А за грешките по електротехника, дали одземаат 0.5 бода или најмалку што одземаат е 1 бод?
Зависи кој како. Ама оди на увид ако ти е за добра оцена да извадиш. Побуни се , сте ми скратиле ова, она, можеш да извадиш нешто. Поготово кај Благојче. Често знае ради реда тој човек да ти скрати нешто, после на увид ќе нема објаснување зашто скратил и ќе ти ги врати бодовите. Мене ботот точна задача ми имаше ишкртано и ми рече еј извини не видов :tapp:

Последно уредено:
Зависи кој како. Ама оди на увид ако ти е за добра оцена да извадиш. Побуни се , сте ми скратиле ова, она, можеш да извадиш нешто. Поготово кај Благојче. Често знае ради реда тој човек да ти скрати нешто, после на увид ќе нема објаснување зашто скратил и ќе ти ги врати бодовите. Мене ботот точна задача ми имаше ишкртано и ми рече еј извини болен бев :tapp:
Леле Бот тој Благоја уфффф :uzi: ама ме нервира и мене...

Ofc coekot go ima zavrsheno fakultetot u 7 godini.
Од кај инфово? Кај нас па имаше муабет дека бил студент на генерација :)
Иначе изглеа само ја пројдов океј кај него,еден од ретките професори/асистенти во прва година кој не се кренати. Не знае да предава најубаво али мислам дека кај другите професори поише го јадеа студентиве и за кратење и се останато.

Од кај инфово? Кај нас па имаше муабет дека бил студент на генерација :)
Иначе изглеа само ја пројдов океј кај него,еден од ретките професори/асистенти во прва година кој не се кренати. Не знае да предава најубаво али мислам дека кај другите професори поише го јадеа студентиве и за кратење и се останато.
У тоа се согласувам со тебе, околу тоа дека е многу коректен асистент за разлика од останатите. Инаку за инфото, знам дека се има запишано 2001, ни имаше кажано, а го има на табло од 2008 у феит.

Во ред тоа што е коректен, не велам дека не е фин, напротив, го поштувам , ама не можеш ти да препишуваш од тетратката задачи а да оценуваш после тоа до ситница. Барем ние кога бевме, така беа кај него вежбите. Еднаш ја немаше тетратката, се испобуни, не признаваше решено ако не е како неговото, викаше чиста случајност како сте добиле вака...

Indeed, ама не е само он таков на феит, многумина од асистентите го прават истото поготово сега Марија мене што ми држи аудиториски на телекомуникации по Дигитално процесирање на сигнали, god help me е работата, без тетратката ептен се буни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom