B
beaverknight
Гостин
Тошева и Начевска, кај нив не влијае редовноста врз оцената, за другиве двајца не знам.Мене ми се Живкo, Бибa, Веснa и Лихнидa. Мислење зa oвие?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тошева и Начевска, кај нив не влијае редовноста врз оцената, за другиве двајца не знам.Мене ми се Живкo, Бибa, Веснa и Лихнидa. Мислење зa oвие?
Технички да, 50 поени е теорија по колоквиум, ама тоа би било 6ка со цела теорија точна на двата колоквиума, на задачите можеш да извадиш многу посигурни поени, плус ја имаат тежината ко тие на аудиториски.Може само со теорија да се положи кај Верка Физика?![]()
со 70 бода од двата колоквиуми плус домашни и тестови праени пушташе верка.Технички да, 50 поени е теорија по колоквиум, ама тоа би било 6ка со цела теорија точна на двата колоквиума, на задачите можеш да извадиш многу посигурни поени, плус ја имаат тежината ко тие на аудиториски.
Решавај ги и тие од час дома, и Димитар како што ти кажа, цртај, објаснувај, скицирај, ќе се снајдеш. Тие по 5 бода и од 10 една доста ти се.Може само со теорија да се положи кај Верка Физика?![]()
oetа според вас што е најдобро да се остави на испит?