Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Тунеска - Со секое предавање имаш 10 теореми што треба да ги знаеш, а на испит имаш 2-3 прашања теорија. Лошо предава (чита од лист и не објаснува мн.).
Тошева - Досада. На час спиеш, а она предава нешто безвеза. На испит класика, имаш испитни задачи. :)
Маргарита - Добро предава, добро оценува. (Најбољи тандем се со Лихнида)
Маленко - Најјака асистентка. :P

50% од кредитите, и трипати ако презапишеш предмет.

Теорија - имаш прашања во копирница
Задачи - тие што ги решавате на аудиториски. Сфати ја суштината и немаш гајле. Барем сега е лесно. :)(y)
Posle mesec ipol apsolutno se slozuvam so se za profesorite, osven za Malenko, posto ne ja znam uste dovolno. Fizika bas denes polagavme i imase nekoi gluposti. Nekoj obid da bide teorija+zadaci kombinirano a ustvari imase najglupi zadaci.

daj nekoj sovet matematika 1 kaj Tuneska sho zadaci dava otprilika na prv kolokvium?
Сите ќе имате ист тест,не ти мења ништо кај која професорка си.Дури и прегледувањето асистентите го прават.
Иначе непрекинатост/диференцијабилност и тангента сигурно ќе имате,а за другово се може да дадат колоквиум е:)

Posto ovaa god ke gi pravi Tuneska nisto cudno da ima dosta teorija. A od kaj toa za neprekinatost i tangenta?

Posto ovaa god ke gi pravi Tuneska nisto cudno da ima dosta teorija. A od kaj toa za neprekinatost i tangenta?
Задачи полагате исто, независно кај која професорка додека теоријата зависи од професорката. Сега не знам како ќе биде колоквиумот ама порано во различен термин се полагаа задачите и теоријата.

Задачи полагате исто, независно кај која професорка додека теоријата зависи од професорката. Сега не знам како ќе биде колоквиумот ама порано во различен термин се полагаа задачите и теоријата.
Сменето е од лани,теорија и задачи заедно иде сеа и скроз е исто на сите групи.
Види од претходни 2 години,од прв дел само тоа имаш на испит.И на колоквиум лани имаше и непрекинатост и тангента.Теорија 35-30 бода од 100.

може да постирате да видиме како изглеа тоа од лани и теорија и задачи? :)

Лани имаше една со индукција, со лимес под а полесна и б потешка, скица од функција и непрекинатост, и изводи(не сум многу сигурен). Теорија како што памтам имаше што е индукција, лимес, и секако, да докажеш...:)

Не беше индукција туку монотоност:icon_lol: Незз ако има некој од прва сеа нека го постира,го имаат објавено на екурсеви сигурно.

таа индукцијата и пмф да завршам никад нема да ја научам што како :ROFLMAO: среќа Зајкова не даваше такви глупости.

На кого му треба помош за спремање прв колоквиум програмирање неделава држам интензивно часови. За повеќе инфо контактирајте ме во порака.

Programiranje zadacite na kolokvium od auditoriumski i laboratoriski li se pagjaat?

Ај малце повеќе за ЕЕС ? дали е тежок овој смер? физиката и математиката ?и што можам да работам со овој смер?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom