I taka ne otidov. Samo da prasam po programiranje ke se uci li C++ ili Java?што ќе ти се тие часови? без некоја посебна корист се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I taka ne otidov. Samo da prasam po programiranje ke se uci li C++ ili Java?што ќе ти се тие часови? без некоја посебна корист се.
4ta godina sum sredno i niz glava mi se vrti elektro kako pocija za ponatamu. Ako mozhi nekoj da mi gi objasni pokonkretno smerovite. Ne samo naslov tuku onaka sto se raboti za sto kako e. Kakvi se uslovite.
Тунеска е оток жив. Не дека појма нема, туку не ја бива баш за задачи објаснување, повеќе ја бива за ломотење и мелење празна слама. Предавањата и се ултра досадни и не би испуштил ништо битно. Лошо е ако е и она асистентка. Пред секој колоквиум ќе правите тест, тој е фактички усното, глеј тоа да го положиш за да ти е усното положено па после само задачи на испит. Замара многу со небитни работи, за математика Бучкоска е најдобра од сета багра таму. Барем вака беше кога слушав Мат1. Вторава не ја знам али и таа делува на замарантус, Маргарита физика океј, се што не е Верка е супер а Маја ќе предава семестаров? Или асистентка е по структурирано?Може ли некој од колегите да даде мислење за следните професори:
Билјана Јолевска-Тунеска
Весна Арнаутовски-Тошева
Маргарита Гиновска
Маја Маленко
Maja e asistentka a Igor Stojanovic e profesor. Inaku Tunevska ne mi e i asistentka, tuku Vesna.Тунеска е оток жив. Не дека појма нема, туку не ја бива баш за задачи објаснување, повеќе ја бива за ломотење и мелење празна слама. Предавањата и се ултра досадни и не би испуштил ништо битно. Лошо е ако е и она асистентка. Пред секој колоквиум ќе правите тест, тој е фактички усното, глеј тоа да го положиш за да ти е усното положено па после само задачи на испит. Замара многу со небитни работи, за математика Бучкоска е најдобра од сета багра таму. Барем вака беше кога слушав Мат1. Вторава не ја знам али и таа делува на замарантус, Маргарита физика океј, се што не е Верка е супер а Маја ќе предава семестаров? Или асистентка е по структурирано?
Тој Игор мене ми беше асистент и кантер игравме на вежбите. Многу е глуп, мирен и дозволува да го зафркаваат.Maja e asistentka a Igor Stojanovic e profesor. Inaku Tunevska ne mi e i asistentka, tuku Vesna.