- Член од
- 4 октомври 2013
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 0
Кога се испитите во јануари и дали ги ставаат ден по ден или се милосрдни па ни оставаат размак неколку денови?? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога се испитите во јануари и дали ги ставаат ден по ден или се милосрдни па ни оставаат размак неколку денови??![]()
Обично од 10-ти до 20-ти се од еден семестар, а 20-ти до 31-ви од другиот семестар. Зависи, обично оставаат по еден ден измеѓу ама може да ти се погодат и два во ист ден.
ДВА ВО ИСТ ДЕН!? i'm fucked. а тие ако не ги положиш после идеш јули или??
ДВА ВО ИСТ ДЕН!? i'm fucked. а тие ако не ги положиш после идеш јули или??
го утна електротехника и планираш до го утниш физика?
Од досегашното искуство четирите испити најверојатно ќе бидат на 18; 20; 22; 24 јануари.
Математика па Физика па ОЕТ па Програмирање.
ги утнав и електротехника и физика а можно е програмирање, али не се одкажувам!!! хахахах сватив сеа како и што треба да се учи, па идеме јако во јануари![]()
Некој има знаење како Тентов оценува задачи Програмирање и Алгоритми? дали за глупости крати бодови и сл..
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 12:45 ---
Професор по математика, а да не е Лидија??![]()
Горан, другар идеше кај него се фали, 450 од саат ако си сам, во група од тројца не знам колку е.Некој што држи приватини часови математика?![]()
Горан, другар идеше кај него се фали, 450 од саат ако си сам, во група од тројца не знам колку е.
071 26 33 30Бројче имаш?