Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Црната е ептен фина, пишав поназадДенеска сум ептен задоволен од студентски прашања. Ме пуштија да запишам семесар без еден документ. Ја замолив таа црната и ми рече: Добро, ќе го донесеш до 11ти, прати го по некого, немора лично да идиш. Јас занемев. Просто без зборови. Се работеше за потврда за пракса, немав потпис од координаторката. Сеа ќе го пратам по некој колега да го однесе.![]()
http://www.feit.ukim.edu.mk/studenti/oglasna-tabla/raspored-na-chasovi
Дали ова ќе ни биде конечниот распоред или го менуваат?
Ако не ви е тешко по нешто да ми кажете за некој од следниве професори и асистенти
Математика-Соња Геговска Зајкова,Весна Андова
Физика-Верка Георгиева,Лихнида Стојановска Георгиевска
Основи на електотехника-Леонид Грчев,Благоја Марковски
Програмирање и алгоритми-Аристотел Тентов,Данијела Ефнушева
За Аристотел лоши мислења имам слушнато![]()
Ако не ви е тешко по нешто да ми кажете за некој од следниве професори и асистенти
Физика професорката е многу тивка, зборува само тоа што го има во книгата, па и да не се иде на предавања нема нешто многу да пропуштиш. Прашањата теорија се истите секоја година,(барем така беа за Физика 1 и 2).За оценување мислам малце строга е.
За електротехника, на предавањата исто нема да слушнеш нешто многу ново. Благоја си ги препишува решенијата од збирката и ако некој го праша нешто не знае баш најдобро да се снајде.
За овие јас имам искуство. Плус, за Весна имам слушнато дека е прилично добра асистентка,дека е многу коректна и знае да пренесе.
Од мене толку. Некој друг за другиве нека пише.![]()