Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Следно што би било? „Уплатница во износ од хххххх ден. за плата“ (!?)

И да е само за овие што се од 2011 навака, на што личи ваков однос бе? За ден сесија три години ги молеа и тоа едвај пуштија па и не да речеш нешто полесно ќе направат за да те пуштат чим еве си платил казна. Каков факултет со каков потенцијал е засран до максимум поради вакви дегени што работат во него. На електро секој втор месец треба да има сесија, дали казнена дали редовна. Се` додека се понашаат вака, ќе искача кадар како Благoја и Андреа eлектротехника, типични еднонасочни бубатори што подлегнале на системот и немаат појма од ништо.

Глупава е селективноста, за едни да важи, за други не...
Што и да продаваат како аргумент за тоа што не ги одобруваат молбите им паѓа во вода заради тоа. На една група на студенти им треба стимул за допонително да учи, а на друга не? Абе ајде.

Денеска сум ептен задоволен од студентски прашања. Ме пуштија да запишам семесар без еден документ. Ја замолив таа црната и ми рече: Добро, ќе го донесеш до 11ти, прати го по некого, немора лично да идиш. Јас занемев. Просто без зборови. Се работеше за потврда за пракса, немав потпис од координаторката. Сеа ќе го пратам по некој колега да го однесе. :love::love::love::love::love::love::love::love:

Денеска сум ептен задоволен од студентски прашања. Ме пуштија да запишам семесар без еден документ. Ја замолив таа црната и ми рече: Добро, ќе го донесеш до 11ти, прати го по некого, немора лично да идиш. Јас занемев. Просто без зборови. Се работеше за потврда за пракса, немав потпис од координаторката. Сеа ќе го пратам по некој колега да го однесе. :love::love::love::love::love::love::love::love:
Црната е ептен фина, пишав поназад :)))

Продавам маркица за месец Септември 2013 год. маркицата е ученичка/студентска и е купена 1.050 ден. и не е воопшто залепена, информации по ПП

Ај некој искуство коментари за предметов : Имплементација на системи со отворен код
(Програмски практикум ИКИ) ? Што се учи и како дали е теоретски само и како лабараториските се организирани? Фала :)

Ако не ви е тешко по нешто да ми кажете за некој од следниве професори и асистенти
Математика-Соња Геговска Зајкова,Весна Андова
Физика-Верка Георгиева,Лихнида Стојановска Георгиевска
Основи на електотехника-Леонид Грчев,Благоја Марковски
Програмирање и алгоритми-Аристотел Тентов,Данијела Ефнушева
За Аристотел лоши мислења имам слушнато :confused:

Ако не ви е тешко по нешто да ми кажете за некој од следниве професори и асистенти

Физика професорката е многу тивка, зборува само тоа што го има во книгата, па и да не се иде на предавања нема нешто многу да пропуштиш. Прашањата теорија се истите секоја година,(барем така беа за Физика 1 и 2).За оценување мислам малце строга е.
За електротехника, на предавањата исто нема да слушнеш нешто многу ново. Благоја си ги препишува решенијата од збирката и ако некој го праша нешто не знае баш најдобро да се снајде. :)
За овие јас имам искуство. Плус, за Весна имам слушнато дека е прилично добра асистентка,дека е многу коректна и знае да пренесе.
Од мене толку. Некој друг за другиве нека пише. :)

соња не ја знам
веснето е добра како асистент, решава и се труди да ви објасни, многу пати ќе брза за да ви реши премногу задачи, на консултации исто така објаснува детално.
верка не ја знам
лихнида ми беше ок како демонстратор, незнам како асистентка
леонид е добар професор, само задачи ќе ви бара, а теоријата накдадно и за тие со над 90% од поените од задачи не им бара теорија
благоја е приказна за себе... арен асистент, ама нема големо познавање на материјалот, нема да знае да ви објасни подетално нешто, туку само ќе решава и вие ќе препишувате
аристотел .... нема да го коментирам, сигурно си слушнал за него. ДА се што си слушнал за него е точно. Гледај положи на колоквиуми оти тешко тебе ќе биди.

Соња е срцка, Верка е строга, Грчев е добар, Тентов е ГАД!

Тентов е најдобар професор на факултетот. Мене стварно не ми е јасно зошто толку е гад за сите кога човекот се труди студентите да научат нешто, не да учат колку за да положат.

Физика професорката е многу тивка, зборува само тоа што го има во книгата, па и да не се иде на предавања нема нешто многу да пропуштиш. Прашањата теорија се истите секоја година,(барем така беа за Физика 1 и 2).За оценување мислам малце строга е.
За електротехника, на предавањата исто нема да слушнеш нешто многу ново. Благоја си ги препишува решенијата од збирката и ако некој го праша нешто не знае баш најдобро да се снајде. :)
За овие јас имам искуство. Плус, за Весна имам слушнато дека е прилично добра асистентка,дека е многу коректна и знае да пренесе.
Од мене толку. Некој друг за другиве нека пише. :)

Верка знае да изненаде, не и одевме на предавања, се налути и ни ги смена прашањата, сите кои учевме на прашања не зафркна. Некогаш знае да крате малку повеќе на теоријата. Лихнида е многу добра и фина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom