Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Има конечен распоред за полагање?

Таа најмалата од тие сигурно им е духовен лидер, како Ајзак од децата на пченката, кој го гледал филмов знае -.-

Мене ми е интересна местоположбата на фотокопирницата. Се наоѓа на иста вертикала со студентски прашања, а и таму тетките не се за фалење:)

Мене ми се срцки, до сега никогаш се неаме скарано, особено таа црната од машински е многу фина со мене дури и срце ме вика <3 А плавата некогаш знае така да ми се прави важна ама у принцип и она е добра :)

Као иде августовската испитна сесија, кога почнува најчесто? (и дали е ко другиве, 1-15ти прв семестар, 15-30ти втор семестар)

Као иде августовската испитна сесија, кога почнува најчесто? (и дали е ко другиве, 1-15ти прв семестар, 15-30ти втор семестар)

16ти Август почнува, 3-4-5 Септември завршува.

Ми требет некој информации, секако ако може да ги добијам :)
Сакам да одам на факултетов за Компјутерско инженерство на ФИНКИ но не сум од Скопје имам проблем со смештајот... Да не знаете кај има поевтини станови нешто што цена се или во студентски што цена е и кој услови ги има???
Многу сум благодарен ако некој ми ги даде овие информации. Фала ви однапред :D

Знае некој што вака прашања дава Физика 2 Маргарита/Христина? :)
Што може да се падне, од изведувања.. така нешто.. :)
Поздрав! ;)

Прашање: Дали ке ми наплатат ако не земам потпис од професор? Со тоа што од наредна година се префрлам на ФИНКИ..?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom