Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Па еве за третото усно на пример, ни кажа што ќе има, теореми за средна вредност. За тие што не знаат, тоа се 4 теореми, секоја теорема (со дефиниција, доказ и геометриско толкување) зафаќа 1 страна. Па ако не научиш 4 страни, не знам што да кажам :) На превоспитување кај бабата :pos:
Третото усно?:) Од кај па трето? Нели прв и втор колоквиум и две усна си се само...

Башка работата е што не е секој желен да учи теорија и теореми на памет. Мене пример ми е многу тешко, едноставно имам одбивност да го учам зашто сум убеден дека нема да ми треба:) Додека па задачите тата мата ги правам:)

Третото усно?:) Од кај па трето? Нели прв и втор колоквиум и две усна си се само...

Башка работата е што не е секој желен да учи теорија и теореми на памет. Мене пример ми е многу тешко, едноставно имам одбивност да го учам зашто сум убеден дека нема да ми треба:) Додека па задачите тата мата ги правам:)
Па ни ги делат на 3 нас. И сфаќам дека е тешко тоа теоријата. Ама теоријата на бабата и нејзината ученичка, Санева. Тие даваат по 10тина прашања, примери, докажувања, изведувања... Цела книга напамет. А да ти дадат 4 страни напамет да ги научиш, и тоа на електро, не знам што полесно може да биде. Затоа и се радувам што сум кај Анета. Подобра, повесела и пофер професорка сум немал ниту во средно. Нека и е живо и здраво детето на Санева, и нека не се појавува више на факс :)

Некој што полагал Ел. мобилна комерција ??? Што паѓа на испит .... cmon ...

Слушам муабети дека бабата после сесијава иде у пензија. Има некој слушнато за ова дали е точно ?

Може некој да ми каже што отприлика дава Кацарска на испит по Основи на електротехника усно? Што прашања најчесто дава 1?

Фала однапред ;)

Кога треба да се завери прв семестар, кога да се запише втор? Гледам на страната ништо не објавуваат...

У глобала истото што го дава и на колоквиум.

Па јас не одев на колоквиуми, од она што знам единици мерки треба да се знаат :D, гранични услови и толку.. :)
Од вториот дел не знам што дава..

Па јас не одев на колоквиуми, од она што знам единици мерки треба да се знаат :D, гранични услови и толку.. :)
Од вториот дел не знам што дава..
Услов за максимална моќност и Тевененова/Нортонова.

--- надополнето ---

Кога треба да се завери прв семестар, кога да се запише втор? Гледам на страната ништо не објавуваат...
Трпение - спасение. Почекај малце...

Дали некој ги има прашањата за физика 2 за испит? Pls ако ги има некој нека ги прати или нека пише. Поздрав

Па еве за третото усно на пример, ни кажа што ќе има, теореми за средна вредност. За тие што не знаат, тоа се 4 теореми, секоја теорема (со дефиниција, доказ и геометриско толкување) зафаќа 1 страна. Па ако не научиш 4 страни, не знам што да кажам :) На превоспитување кај бабата :pos:

Значи на второто ќе има од низи до гранична вредност на функција?

Луѓе утре кога се зимаат потписи ИП?
ја изгубив негде пораката и забораив од колку саат е 10 беше?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom