Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кој студии бо ми ги препорачале?Најдобар совет ти е да почнеш да се интересираш за програмирање.
Што те интересира најмногу?Завршив гимназија на смер ПМА.Решен сум да студирам на ФЕИТ,но не знам кој студии да ги одберам.Сакам математика,но не сум многу заинтересиран за програмирање.Ве молам за совети и насоки![]()
Не електро? Изборот ти се сведува на крај на програмирање или на бирократска/амалска работа коа ќе завршиш. Кти ти е строго ИТ, телекомуникации, ксиар и и кхие горе доле повеќето работат нешто поврзано со програмирање/ит.А кој студии бо ми ги препорачале?
Што те интересира најмногу?
Ксиар, не му ја мисли. И не се секирај за прва опција, ќе ти дадат да се пребациш. Не иди во приватна квота за џабе.Од студиите најмногу КСИАР и ЕЕС ама незнам кој да го одберам како прва опција
Има 3 копирници во тој реон.Здраво колеги, знае ли некој дали во Сабота работи фотокопирницата(не таа на факс) туку кај Тинексот другата, кај што има испитни и колоквиумски?