Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мат ое2 пиа2 пква се доста лесни предмети ем бруцошите се навикнати како оди полагањето и има поголем процент на положениDali smetate deka vtor semestar e polesen od prviot? Gledam povekjeto imaat polozeno povekje predmeti od vtor a od prv vlecat po 3/4..
Не знам од што учат, ги имам тие од Перо пдфките од пред три години, ми требаше за некои преводи па мислев дека имаат нешто повеќе, тие книги што се наведени таму се старички за ваква проблематика^ Јас пред 3 год некаде кога го слушав учев од предавањата на Перо (pdf) + на час тоа што имаше. Мислам 8ца извадив така.
Гледам имам и 2 книги на англиски по тој предмет ама ништо од тоа не чепнав.
Веројатно уште го предава Перо?
youtube i google najdobra pomoshДали има некој што може да ми помогне со ПиА 2 у моментот?
ТСИ - Релативно лесен предмет. Владимир го бара само она што е најбитно во предавањата (Ерлангови процеси, процеси на раѓање и умирање, редови на чекање и сл.). Најчесто на аудиториски се решаваат испитни задачи, така да нема некои “глупи“ прашања/задачи што некои професори знаат да дадат.Збор два за предметиве:
Телесообраќаен инженеринг
Основи на телекомуникации
?