Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека зависи од другите поени што ќе ги имаш од домашните и тестовите т.е ако ти се добри,и втор направи го подобар.Кога ќе ги собереш двата колоквиума,тестовите и домашните ако имаш над 99 поени ќе те пушти.

Кога ќе го правиме вториот тест по ССП(Структури со програмирање)? Дали има некој информации или кога ќе има нека пише?
Благодарам.

Дечки, да не знајте број од некој што спрема математика 2? :D

Дали некој ги има или ги знае прашањата теорија ОЕ 2 за втор колоквиум ?

Имам едно прашање до сите колеги, кој знае да ми одговори.
Сега случајно дознав дека со еден колега што сме во иста група, Физика 1 имал 30 на прв и 33 на втор а јас 20 и 43 што значи вкупно исто поени имаме а јас немам положено а тој има.Инаку кај Верка сме.
Да ми дадете совет што да правам ?Да се бунам ли ? Дали ќе ми даде да положам?

Имам едно прашање до сите колеги, кој знае да ми одговори.
Сега случајно дознав дека со еден колега што сме во иста група, Физика 1 имал 30 на прв и 33 на втор а јас 20 и 43 што значи вкупно исто поени имаме а јас немам положено а тој има.Инаку кај Верка сме.
Да ми дадете совет што да правам ?Да се бунам ли ? Дали ќе ми даде да положам?
зависи до тестовите , домашната и влезниот колоквиум, ако ти беа добри буни

Со 20 поени од 100 само за бунење си :)

Koja e razlikata megju IKI na finki i IKI na feit, deka gledam razlicni predmeti se ucat i koj e potezok?

Дали знае некој што држи часови по електроника/електротехника. Благодарам :)

Кога е казнена сесија? Трета испитна е средина на август од прв семестар а ако не положиш идеш последна шанса на казнена а таа кој период е септември ли? Дали знаете?

Кога е казнена сесија? Трета испитна е средина на август од прв семестар а ако не положиш идеш последна шанса на казнена а таа кој период е септември ли? Дали знаете?
http://feit.ukim.edu.mk/studenti/oglasna-tabla/raspored-na-ispiti/Rasporied dopolnitiena siesija 1.9.2015.pdf/view

На линков има распоред од лани за некои предмети, ама не сум сигурен дали ова е казнената сесија или дали ќе им биде иста оваа година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom