Факти за #влијателните

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
Влијателниот умре за вашите хештагови.

Еве ја Јасна Трагачевска една од #влијателните, моментално и се мава ремет на твитер :)))

Дај да видам дел од сеирот. Уште да ми кажете дека дел од влијателниве ја ругаат и таман работа:icon_lol:

Дај да видам дел од сеирот. Уште да ми кажете дека дел од влијателниве ја ругаат и таман работа:icon_lol:
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
И така ќе се зберат на купче што не се фрлат директно од мостот во вардар и да направат услуга на Македонија.

Абер немам која е оваа Јасна, ама мене срам ме фати кога објаснуваше. :icon_lol: Сигурно имале подобра опција од неа да подобјасни нали?

Требало, незнам од каде самодоверба во Јасна. Сигурно таблетите ги згрешила утрината:)

Колку и да се смешни #влијателните, двојно посмешни ми се членовите што пред некој ден почнаа да го користат, и сега не можат да престанат да вметнуваат #тагови во секој втор пост, иако истите не вршат апсолутно никаква функција на форумов.
Твитер постои од 2006 година, get over it :icon_lol:

Колку и да се смешни #влијателните, двојно посмешни ми се членовите што пред некој ден почнаа да го користат, и сега не можат да престанат да вметнуваат #тагови во секој втор пост, иако истите не вршат апсолутно никаква функција на форумов.
Сериозно #Princ?

you-don-t-say-meme-rage-face-nicolas-cage-wearing-u-dont-say-shirt--wear-tee.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom