Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знае некој дали и како се подесува кога ќе напишам статус или ставам песна да покажува кај се наоѓам?
На пример да пишува: near Skopje
Допиши после линкот: Near Skopje...

а да прочиташе неколку поста погоре немаше да го поставиш прашањево...

Допиши после линкот: Near Skopje...

а да прочиташе неколку поста погоре немаше да го поставиш прашањево...

Па видов јас погоре, но членот што го постави прашањето доби одговор од типот сам да си внесе место, а јас убаво прашав за кога ќе внесам статус или песна да покаже самото, како што покажува кај некои.

Па видов јас погоре, но членот што го постави прашањето доби одговор од типот сам да си внесе место, а јас убаво прашав за кога ќе внесам статус или песна да покаже самото, како што покажува кај некои.

Тоа е со мобилната апликација, сама ти ја одредува локацијата ако ја имаш вклучено

Ми треба мала помош...
Дали некој знае како да направам на facebook наместо e-mail да ми стои телефонскиот број и пред да се уклучам да ми стигне код на телефонот?
Фала однапред :)

Тоа е со мобилната апликација, сама ти ја одредува локацијата ако ја имаш вклучено
Фала многу, успеав :)
Сепак кога пишувам статус или ставам песна требало на втората опција за место да го одберам својот град и после тоа на следното пишување статус или споделување песна го покажува местото.

Има ли некој начин како да допрам до новиот дизајн на фејсбук?

screen-shot-2013-03-07-at-1-11-31-pm.jpg

Има ли некој начин како да допрам до новиот дизајн на фејсбук?

screen-shot-2013-03-07-at-1-11-31-pm.jpg

https://www.facebook.com/about/newsfeed

Пробај го
Придружи се на листата на чекање за да ја добиеш новата почетна страница на интернетот. Побарај ја и за твојот iPhone, iPad и Андроид наскоро!
Вклучи се во листата на чекање. :)

Јас го имам.
Посебно Graph Search многу е добар!
abhwneZ.png

nMuOlcm.jpg

:vozbud:

Луѓе има некој друг проблем со фејсбукот вика
Facebook Will Be Back Soon
Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few minutes. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site.

или само мојов е изрод ? :cautious:

Кај мене си функционира најнормално :)

Луѓе има некој друг проблем со фејсбукот вика
Facebook Will Be Back Soon
Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few minutes. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site.

или само мојов е изрод ? :cautious:

Епа убаво си вели Facebook is down for required maintenance, значи дека нешто надоградуваат средуваат, така да не би требало многу да трае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom